Tot el que necessites per anar al teatre

A-Z (o El Misantrop)

A-Z (o El Misantrop)

NAPS & COLS presenta amb A-Z (o El Misantrop) la seva particular versió del clàssic de Moliere.

A A-Z (un joc de paraules entre asceta- misantrop- i el personatge d’Alcestes) recuperen l’esperit de l’original de Moliere per adaptar-lo i traslladar-lo a l’època contemporània, amb joves que s’amaguen darrera de perfils de les xarxes socials per a relacionar-se, lligar, criticar-se. Senzillament per sentir-se més segurs davant del món que els envolta. Un món que el personatge d’Az considera hipocrita i en el que es nega a encaixar, defensant que la sinceritat ha de ser el valor que ens guïi, a vegades sense importar si ferim als altres.

Què és millor: dir sempre el que pensem sense importar com se sent l’altre o dir el que l’altre vol sentir i després criticar a les esquenes? Una obra que parla del que fem per ser acceptats i de com l’individu s’insereix en la societat seguint-ne les normes socials imperants.

Sinopsi

AZ (Alcestes) creu que tots els seus amics són uns hipocrites perquè s’amaguen darrera dels perfils de les xarxes socials per xafardejar o criticar-se i només es valoren pels likes que obtenen de les fotos a instagram. Ell hi està en contra però veu com la seva enamorada Celimene és una autèntica influencer a qui tots pretenen.

El seu amic Fil li recomana seguir la corrent i la moda per integrar-se. Això i la seva irrefrenable sinceritat (que el posarà en més d’un problema amb la seva colla), farà que q AZ es plantegi si val la pena integrar-se sense ser ell mateix, mentre intenta canviar a Celimene i enamorar-la.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració