Tot el que necessites per anar al teatre

Tinc 50 anys i sóc dona

Tinc 50 anys i sóc dona

L’Helena Vidal, metgessa, directora d’un Centre d’Atenció Primària (CAP), compleix 50 anys, i les seves amigues, companyes de classe al “Colegio del Sagrado Corazón de Jesús” li han preparat una festa sorpresa.

Allà troba tot un reguitzell d’amistats que la deixen bocabadada: amics d’infància, la colla de l’adolescència, els col.legues de la universitat, els companys del seu CAP… Curiosament, només falta el Pol, el seu gran amor des de fa deu mesos i amb qui viu una relació que l’omple de felicitat i la neguiteja a l’hora.

Tot plegat li desperta una munió de records i d’emocions, que es magnifica quan va obrint els regals. La infantesa, una adolescència marcada pels tabús del sexe, el matrimoni, la separació… El seu rebuig a una societat que creu que les dones ja han aconseguit els mateixos drets que els homes, però encara les maltracta. I un exemple: Si els homes, als 50 anys, encara es troben seductors, playboys, conquistadors, perquè a les dones de 50 se les miren com si fossin iogurts caducats?

Les interrogants i les reflexions són moltes, però l’Helena, com tantes dones de la seva generació, no ha perdut la confiança ni l’esperança d’un futur millor.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració