Tot el que necessites per anar al teatre

VEUSCOMSÍ!

VEUSCOMSÍ!

Veuscomsí és energia pura, emoció, sensibilitat, intensitat… un espectacle musical protagonitzat pel grup vocal de 14 integrants nascut de l’evolució del cor de l’Escola Superior d’Art Dramàtic Eòlia.

Veuscomsí! us presenta un espectacle carregat de cançons i de màgia. La llum serà el fil conductor d’aquest concert, on podrem escoltar temes del seu pas pel programa Oh Happy Day de TV3 i altres cançons que han estat treballant durant aquestes últimes setmanes. Blaumut, Cesk Freixas, Amaral, The Cranberries, Lady Gaga i One republic són alguns dels grups que podràs escoltar versionats pels Veuscomsí!

El grup va sorgir fa dos anys com una assignatura extra pels alumnes que realitzaven el pla de musical per poder complementar la seva formació cantant amb temes de musicals. L’estiu del 2015 van decidir sortir del territori escolar i al setembre del mateix any, dirigits pel pianista i director Mateu Bauçà, van entrar com a concursants al programa Oh Happy Day de TV3. A partir d’aquí van ampliar el seu repertori amb temes de diferents estils musicals (pop-rock, rumba, dance…).


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració