Tot el que necessites per anar al teatre

1984

Basada en la novel·la emblemàtica de George Orwell, 1984 ens porta la història de Winston Smith, un engranatge en l’estat de la màquina gegant d’Oceania. Física i mentalment sota la mirada omnipresent del Gran Germà, Winston ha estat capturat lluitant per les restes d’amor i llibertat que queden en un món inundat de desconfiança i violència. Amb l’ajuda brutal dels quatre membres del partit, Winston es veu obligat a confessar els seus pensacrims davant d’un inquisidor, que no es veu, i del públic, que actua com un testimoni silenciós de la seva tortura. Una adaptació ferotge i provocadora d’una de les obres més profètiques de la literatura del segle passat.

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Hciendo caso a la platea llena hasta la bandera y de los aplausos y vítores de los espectadores al acabar la función podemos asegurar que este “1984” de Victor Alvaro se va a convertir en uno de los éxitos de la temporada.
  Con una escenografía sencilla pero efectiva y unos actores en estado de gracia en el que cada uno de ellos interpreta a varios personajes podemos disfrutar de la historia de “1984”, sentir en nuestras carnes la crítica a la sociedad moderna y actual y darnos cuenta de que el ojo del Gran Hermano todo lo ve.
  Corred a verla que le queda poquito en cartel.

  08/01/2014