Abdelatif

Abdelatif Hwidar

Ceuta, 1971. Llicenciat en Ciències de la Informació en l’especialitat de Publicitat per la Universitat Complutense de Madrid, ha cursat direcció i interpretació a TAI, realització a l’escola de Artes Visuales i màster de guió amb Robert McKee.
En teatre, ha participat en muntatges com Tierra del Fuego de Mario Diament, dirigit per Claudio Tolcachir (2016), El ángel exterminador de Luis Buñuel y Luis Alcoriza, dirigit per Blanca Portillo (2018) i lectures dramatitzades en l’aniversari de Benito Pérez Galdós al Teatro Español de Madrid (2020).
Al llarg de la seva trajectòria ha treballat en cinema i televisió. Ha participat en sèries com Érase una vez pero ya no (Netflix), Hit (TVE), Un asunto privado (Amazon Prime), La zona (movistar), Malaka (TVE), Fariña (A3), Promesas de arena (TVE), Élite (Netflix), Zid
(Amazon Prime), Chiringuito de Pepe (T5), El ministerio del tiempo (TVE), Buscando el norte (A3), Al final del camino (TVE), Hernán Cortés (Amazon Prime), 11M Los hechos probados (T5), Ángel o demonio (T5), Rescatando a Sara (2011), El príncipe (T5), El cor de la ciutat (TV3), Fuera de lugar (TVE), Da capo (Canal 9), Cuéntame cómo pasó (TVE), Olmos y Robles (TVE), Gran Hotel (A3), Isabel (TVE).

Any de naixement
1971
Lloc de naixement
Ceuta
Ara en cartell
Fotos i vídeos
Conegut/da per
Articles relacionats

El Grec més africà: 9 espectacles que has de veure!

Considerar l’Àfrica només un continent és no fer justícia als més de 30 milions de quilòmetres quadrats que conformen aquest territori exòtic, enorme i desconegut. Del Marroc a Sud-àfrica, d’Egipte […]