Sorteig: JAR. Homenatge a Carmen Amaya

Teatre Barcelona

ENTRADES

Teatre Barcelona us volen convidar a assistir a veure l’espectacle JAR. Homentage a Carmen Amaya al Teatre Akademia.

 L’espectacle: JAR. Homenatge a Carmen Amaya

Aquest mes de novembre farà cinquanta anys de la mort de Carmen Amaya a Begur (Empordà), i cent del seu naixement a Somorrostro (Barcelona). Una doble efemèride que el Teatre Akadèmia celebra programant una coproducció del CAET (Centre D’Arts Escèniques de Terrassa) i Rom Teatre a partir d’un text teatral de Manuel Veiga. El text, que es va poder veure el 1993, i va tenir un gran èxit de crítica i de públic, vol mantenir la memòria del barri de barraques del Somorrostro barceloní i el de la seva gent.

Entre tots els seus habitants, Carmen Amaya es va convertir en un símbol, bailaora màgica i tel·lúrica que va mostrar el seu art pels teatres més importants del món (des del Carnegie Hall de Nova York al Théâtre Des Champs Elysées de París, passant pel Teatre Avenida de Buenos Aires) i va ser admirada entre altres per Charles Chaplin, Orson Welles, Greta Garbo i Fred Astaire. L’espectacle forma part de la commemoració de l’any Amaya i, en la seva primera versió va comptar amb l’assessorament de la Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya.

Aquest espectacle es podrá veure entre el 31 d’octubre i el 24 de novembre. Podeu llegir tota la informació sobre aquest espectacle aquí.

El sorteig, 5 entrades dobles

Disposem de 5 entrades dobles per poder assistir-hi el dia 13 de novembre. Es sortejaran entre tots els membres del Club TB. En concret sortejarem 3 entrades entre tots els subscriptors i 2 entre tots aquells que es registrin a Club TB entre el 31 i el 7 de novembre.

El resultat del sorteig es donarà a conèixer el divendres 8 de novembre en aquest mateix espai. Si no confieu en la vostra sort, podeu comprar ja la vostra entrada aquí.

Si encara no ets membre del Club TB, pots fer-ho aquí.

Guanyadors (actualitzat!)

Núria T., Pilar P. Joan V.  han resultat guanyadors entre els subscriptors. Jordi M. i Francesc R.  ho han resultat entre els nous subscriptors. Enhorabona a tots i totes!

Escrit per
Teatre Barcelona
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
  • JOSE MARIA MANAU PEDRO

    CARMEN AMAYA, mitica bailadora en LOS TARANTOS

    Respondre
    04/11/2013
Enllaç copiat!