Toni Moog

Humorista, actor de teatre, col·laborador de televisió i monologuista espanyol.

Impulsor de la filosofia “sudalapollista”, la carrera d’aquest home va donar el tret de nit el 2004, quan una aposta entre borratxos el va portar a pujar a un escenari a deixar anar les seves primeres frases com a humorista: “QUE PUM QUE PAM”. A partir d?aquell moment ha estat un no parar.

Ha enregistrat monòlegs amb Paramount Comedy i El Club de la Comèdia, les visites del qual a Youtube superen els 4 milions. Un dia es va colar en un plató de televisió i, com li va agafar el gust, ha participat també en diversos programes d’èxit, com ara “Homo Zapping”, “UAU!”, “La Tribu” i “Boqueria 357”. També ha intervingut en diverses sèries de televisió, com Aída, i en el programa Pasapalabra com a artista convidat.

En teatre, porta prop de 13 anys establert a la sala gran del Club Capitol amb els seus espectacles La Cuina dels Monòlegs, Singles, Facemoog, El millor de Toni Moog, Blanca Nadal (13 temporades consecutives), Follamigues, Holly Moog.

Collint rècords d’aforament (sobrepassant l’espectacular xifra de 350.000 espectadors), de funcions (amb Hollymoog va arribar a la funció número 1.000 a la sala Pepe Rubianes) i de permanència a la sala (37 funcions consecutives, respectant expressament el rècord ostentat pel propi Rubians).

Després de l’èxit aconseguit a la Ciutat Comtal, Toni Moog surt de gira amb el seu últim monòleg «Fortnique, folla com puguis» en què abordarà, amb l’estil salvatge que el caracteritza, qüestions d’actualitat relacionats amb la temàtica de l’obra.

Any de naixement
11/04/1971
Lloc de naixement
Carrer Luna, Barcelona
Fotos i vídeos
Conegut/da per
Articles relacionats