Toni Moog celebra la seva funció número 1.000 al Club Capitol

Redacció

Dijous que ve, 8 de març, a les 21:00 hores, a la Sala Pepe Rubianes Toni Moog celebrarà la seva funció número 1.000 amb un xou especial. Per a l’ocasió, representarà els millors fragments dels seus monòlegs estrenats en aquest temple barceloní de l’humor al llarg de més d’11 anys.

Per a aquesta funció exclusiva, Toni Moog, ha demanat als seus fans que escullin els seus moments preferits dels monòlegs que s’han representat en el Capitol: SinglesFacemoogFollamigasBlanca NavidadLa Cocina de los Monólogos i, per suposat, el seu nou espectacle, Hollymoog.

A més del repàs antològic als seus grans èxits, Toni explicarà, amb el seu habitual sentit de l’humor, algunes vivències i anècdotes d’aquesta passada dècada. També promet sorpreses, com convidats especials que acompanyaran a l’escenari al còmic del Raval durant la celebració.

La carrera de Toni Moog va començar l’any 2004, quan una aposta entre borratxos li va portar a pujar-se a un escenari a deixar anar les seves primeres frases com a humorista: “¡Que pum que pam!”. A partir d’aquest moment va continuar una carrera ascendent, aconseguint l’èxit durant diverses temporades a la sala gran del Club Capitol, per on ja han passat 300.000 espectadors.

A la televisió, ha gravat monòlegs amb Paramount Comedy i El Club de la Comedia, els vídeos dels quals a YouTube superen els 3 milions de visites. També va participar en programes mítics de la televisió, com Homo Zapping, UAU!, La TribuBoqueria 357.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!