Vicky Peña fascina el públic amb "A casa (Kabul)"

Comunicació

Es va estrenar dimecres a l’Espai Lliure, el mateix dia que vam saber que la seva protagonista, la Vicky Peña, havia estat guardonada amb la Creu de Sant Jordi 2014. Per fer-vos venir més ganes de veure-la, us deixem un grapat de crítiques d’aquest impressionant monòleg de Tony Kushner que ella mateixa ja va interpretar el 2007, sempre sota la direcció de Mario Gas.

TEATRE_BARCELONA-a_casa_kabul-vicky_pena-teatre_lliure_2

  • “Vicky Peña, lliçó magistral. Una actriu en plenitud de recursos, en una interpretació que hauria de ser d’obligada assistència.” Gonzalo Pérez de Olaguer (El Periódico)
  • “I elevant-se –abraçant en solitari la magnitud de l’obra– una extraordinària Vicky Peña. Un viatge interior que només es pot fer amb l’ajuda d’un djinn anomenat Tony Kushner.” Juan Carlos Olivares (Avui)
  • “Una obra brillant. Vicky Peña en una de les seves millors actuacions. Un espectacle excel·lent: Homebody apassiona.” María José Ragué (El Mundo)
  • “Admirable Vicky Peña. Un gran espectacle escènic. Per a mi, el millor de l’any.” Ignacio García Garzón, (ABC)
  • “Superba actuació de Vicky Peña. Un monument interpretatiu extraordinari, captivador, pletòric de sensibilitat, emoció i convicció. És el cim professional d’una immensa actriu.” Joan Anton Benach (La Vanguardia)
  • “Vicky Peña vola lliure i ens fa volar en un dels treballs més complexos i difícils de la seva carrera.” Marcos Ordóñez (El País)
  • “Vicky Peña, inqualificable: senzillament ens rendim als seus peus. Està tocada per la màgia.” Teresa Ferré (El Punt)

 

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Enllaç copiat!