La Veronal i Los Corderos, al nou Palo Alto Market Fest de la Fabra i Coats

Redacció

Els propers 28, 29 i 30 d’abril, Palo Market Fest reunirà a la Fabra i Coats Fàbrica de Creació el millor de les avantguardes escèniques com La Veronal, els Corderos o Seward, que compartiran espai amb més de 100 músics en un escenari non stop; més de 200 propostes de nous creadors i les darreres tendències en innovació gastronòmica.

PMFEST és un festival cultural itinerant que vol arribar a tots els públics i connectar el talent local de València, Barcelona i Madrid oferint una plataforma de difusió que promou l’intercanvi entre ciutats. Després de 23 edicions, els organitzadors volen fer un pas més enllà i crear un nou festival cultural que estableixi un diàleg entre disciplines.

En el camp de les arts escèniques, el festival reunirà a companyies reconegudes com La Veronal (Premi Nacional de Dansa 2014), que presentarà la seva peça Equal Elevations amb la qual han recorregut les principals ciutats europees. Los Corderos (Premi Ciutat de Barcelona 2016) i Za! hi portaran Afasians – The last conference (Premi Ciutat de Barcelona i Premi de la Crítica 2017). La inclassificable banda Seward oferirà la seva performance sònica d’acció poètica i personalitat mutant, Prostíbulo Poético, que proposa una immersió en la poesia i el relat. I Sara Fontán (membre de Manos de Topo i meitat del duet Piña) presentarà una performance única amb el seu violí, amplificat, loopejat i passat per desenes d’efectes.

 

Escrit per
Redacció
Articles relacionats

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!