COMÈDIA CATALANA

Una història sobre amor i mort amb Mireia Portas i Sara Espígul

L'èxit de Marta Buchaca torna a la cartellera amb noves protagonistes

Redacció

Rita de Marta Buchaca torna a la cartellera amb dues noves protagonistes: Mireia Portas i Sara Espígul. L’obra torna a la Villarroel aquest mes de maig durant només tres setmanes.

Mireia Portas i Sara Espigul en una escena de l’obra

L’obra se centra en la història de dues germanes reflexionen sobre la vida i la mort d’una mare en estat vegetatiu i una gossa que ha de ser sacrificada. Ens parla des d’un to còmic de temes com la mort d’èssers propers o de la dignitat: “És el text que més m’ha costat escriure, és molt peculiar”, explica l’autora: “És un tema que parlem poc, som massa supersticiosos, però a Rita  hi ha molt d’humor perquè a mi m’agrada passar de la comèdia a la tragèdia, perquè la vida és així”.

L’obra es va estrenar al 2019, dins del cicle Terrats en Cultura, amb David BagésEspígul, com a protagonistes. Durant a seva posterior estada a la Sala Beckett amb Anna Moliner acompanyant l’actor. Ara torna a Barcelona, i ho fa per últim cop, amb un repartiment format per dues dones per primer cop: Sara Espigul i Mireia Portas: “És un text pensat per ser interpretat per homes i dones; a Grècia la van fer amb dos homes, la vaig anar a veure i va ser molt curiós, cada una t’explica una història diferent”, diu Buchaca: “Ara, al fer-ho amb dues dones passarà el mateix i descobrirem una obra diferent amb una potent relació materno-filial”.

Rita es representarà a partir del 4 de maig de 2022 a La Villarroel, on només es faran funcions durant tres setmanes.

Més informació, imatges i entrades a:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!