COMÈDIA CATALANA

Una història sobre amor i mort amb Mireia Portas i Sara Espígul

L'èxit de Marta Buchaca torna a la cartellera amb noves protagonistes

Redacció

Rita de Marta Buchaca torna a la cartellera amb dues noves protagonistes: Mireia Portas i Sara Espígul. L’obra torna a la Villarroel aquest mes de maig durant només tres setmanes.

Mireia Portas i Sara Espigul en una escena de l’obra

L’obra se centra en la història de dues germanes reflexionen sobre la vida i la mort d’una mare en estat vegetatiu i una gossa que ha de ser sacrificada. Ens parla des d’un to còmic de temes com la mort d’èssers propers o de la dignitat: “És el text que més m’ha costat escriure, és molt peculiar”, explica l’autora: “És un tema que parlem poc, som massa supersticiosos, però a Rita  hi ha molt d’humor perquè a mi m’agrada passar de la comèdia a la tragèdia, perquè la vida és així”.

L’obra es va estrenar al 2019, dins del cicle Terrats en Cultura, amb David BagésEspígul, com a protagonistes. Durant a seva posterior estada a la Sala Beckett amb Anna Moliner acompanyant l’actor. Ara torna a Barcelona, i ho fa per últim cop, amb un repartiment format per dues dones per primer cop: Sara Espigul i Mireia Portas: “És un text pensat per ser interpretat per homes i dones; a Grècia la van fer amb dos homes, la vaig anar a veure i va ser molt curiós, cada una t’explica una història diferent”, diu Buchaca: “Ara, al fer-ho amb dues dones passarà el mateix i descobrirem una obra diferent amb una potent relació materno-filial”.

Rita es representarà a partir del 4 de maig de 2022 a La Villarroel, on només es faran funcions durant tres setmanes.

Més informació, imatges i entrades a:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!