Tot el que necessites per anar al teatre

Un Grec segur: mesures de seguretat i prevenció

11 juny 2020
n

El Grec Festival de Barcelona incorpora enguany un estricte protocol de seguretat i prevenció amb motiu de la Covid que afecta a l’accés del públic als espais que hauran d’adoptar mesures individuals de protecció.

L’Institut Català de Cultura de Barcelona (ICUB), organitzador del festival, ha explicat que ha contractat una empresa externa que farà un seguiment per controlar que en tot moments s’estan complint totes les mesures sanitàries per prevenir i evitar els contagis en el procés de muntatge i desmuntatge, els assajos, les representacions i l’acomodació d’artistes, l’atenció al públic en els dies d’exhibició i la neteja i desinfecció.

A més a més, el festival seguirà els següents protocols sempre d’acord amb la normativa vigent:

  • Desinfecció diària de tots els espais.
  • Instal·lació de dispensadors de gel hidroalcohòlic a l’entrada de tots els espais.
  • Compliment de l’aforament i disposició dels seients amb les distàncies de seguretat requerides.
  • Accés i desallotjament dels espais de manera esglaonada i sota control del personal d’acomodació per garantir la distància de seguretat.
  • No es facilitarà cap full de mà, ni programa del festival en paper. La informació estarà només disponible en línia.
  • S’habilitaran si són necessaris diferents accessos i sortides dels espais per tal d’evitar les aglomeracions de persones.

Mesures individuals a seguir per públic, personal tècnic i artistes:

  • A tots el espais del festival s’ha de mantenir la distància de seguretat recomanada entre persones.
  • L’ús de la mascareta és obligatori en espais tancats i quan no es pugui mantenir la distància de seguretat amb la resta de persones.
  • L’accés i desallotjament dels espais es farà de manera esglaonada. Caldrà seguir sempre les senyalitzacions i indicacions del personal d’acomodació.
  • Es recomana l’arribada als espais de representació amb temps suficient per facilitar l’entrada esglaonada, i portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper.

Com es farà l’accès al Teatre Grec?

La funció començarà a les 22h. Els accessos als jardins del Teatre Grec estaran oberts a partir de les 20h, i en el cas concret del Grec en Família, els jardins obriran a les 17:30h i l’espectacle començarà a les 19:30h.

Al tiquet d’entrada s’indicarà -amb les lletres A, B, C, D, E o F- quin és el punt per accedir al teatre, a més dels números de fila i seient. S’haurà d’arribar amb el temps suficient per poder accedir a les grades a l’hora assignada.

Protocol d’entrada al Teatre Grec

Els jardins obriran a les 20h i a les 17:30h en el cas concret del Grec en família.

Les persones que hagin d’accedir al teatre pels accessos A, B, C i D, tindran l’entrada per la porta principal; mentre que els espectadors amb entrades assenyalades amb les lletres E, F i les persones amb mobilitat reduïda ho faran pel Jardí Laribal.

L’amfiteatre obrirà a les 21:15h i l’entrada serà esglaonada. En el cas del Grec en família l’espectacle començarà a les 19:30h.

Els primers a entrar, a partir de les 21:15h, seran les persones amb mobilitat reduïda, les embarassades o persones amb altres necessitats especials. A partir de les 21:25h i de manera esglaonada, la resta del públic accedirà a les grades. Haurà de fer-ho per la porta que indiqui la seva entrada i segons la fila del seu seient.

Totes aquelles persones que no puguin arribar al teatre a l’hora assignada segons la seva localitat, accediran a les 22h d’acord amb les indicacions del personal d’atenció al públic i acomodació i respectant les mesures de seguretat.

Un cop finalitzat l’espectacle, la sortida de la sala començarà per les files posteriors i seguint sempre les indicacions del personal d’acomodació.

Servei de Bar i Autobusos

Hi haurà servei de bar i entrepans abans de començar la funció (des de les 20 fins a les 22h). El servei de bar tancarà a les 22 h i no tornarà a funcionar un cop acabat l’espectacle.

A la finalització dels espectacles del Teatre Grec, tots els dies exceptuant divendres i dissabtes, s’habilitarà un servei d’autobusos que sortiran cada 5 minuts. Els autobusos enllaçaran el Teatre Grec amb la Plaça Espanya, la plaça de la Universitat i la Plaça de Catalunya.

Important! Consulta aquí les instruccions i horaris d’accés als diferents espais de representació del festival:

Uneix-te gratis a Teatre Barcelona
Creant el teu usuari gaudiràs de sortejos i promocions, podràs valorar espectacles i deixar els teus comentaris, accedir al Calendari TB amb tota la programació i rebre el nostre newsletter setmanal amb tota l'activitat teatral de la ciutat de Barcelona.

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari