‘La tristeza de los ogros’ arriba al Teatre Lliure

Redacció

La tristeza de los ogros arriba al Teatre Lliure, una obra que explica els tràgics casos dels joves Bastian Bosse i Natascha Kampusch. Amb text i dramatúrgia del director belga Fabrice Murgia, l’espectacle construeix un relat oníric que parla de la pèrdua i les pors de la infància, basant-se en succesos reals de 2006.

El muntatge, que es va estrenar en la seva versió original l’any 2009 i porta nou anys de gira, parla d’un jove alemany que l’any 2006 va tornar al seu institut, va matar als seus companys i ho va publicar en el seu blog, i una adolescent que el mateix any va aconseguir escapar de l’home que l’havia tingut segrestada durant 10 anys en un soterrani.

És la primera vegada que Murgia realitza una recreació de la peça original ja que aquesta versió és una adaptació i no una translació. En aquest sentit, ha afegit alguna història nova per reflectir la realitat dels joves espanyols com, per exemple, el cas de les nenes de Alcasser.

La tristeza de los ogros està protagonitzada per Olivia DelcánAndrea de San JuanNacho Sánchez. Es podrà veure al Teatre Lliure de Gràcia fins el pròxim 25 de febrer.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari