El triomf de l’humor absurd i surrealista de Joaquín Reyes i Ernesto Sevilla

Andreu Rami

El televisiu dúo humorístic, famosos per impulsar nous formats de comèdia televisiva com Muchachada Nui o Museo Coconut, arriben al Teatre Tívoli de Barcelona amb ‘Viejóvenes’, un espectacle que homenatja amb sketchs i cançons els seus 12 anys de frenètica activitat.

Joaquín Reyes i Ernesto Sevilla han visitat més de 45 ciutats, i els han vist més de 100.000 persones. Han fet temporada a la ciutat comtal més d’una desena de vegades, i els feligresos de l’humor absurd i surrealista responen en massa a la seva crida. Viejóvenes reafirma l’èxit del tàndem d’Albacete i el triomf d’un llenguatge humorístic gestat a la televisió però consumit a internet, on l’absurd i el surrealisme es donen de la mà amb el metallenguatge audiovisual i la quotidianitat manxega.

Et deixem algunes de les seves millors perles. Si rius, no ho dubtis: agafa’t unes entrades per veure’ls en acció al Teatre Tívoli!


Escrit per
Andreu Rami
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

El Grec en família desplega el seu encant

El Grec en família desplega el seu encant

La música, el teatre i el clown conqueriran altres escenaris de la ciutat per captivar grans i petits amb sons, ritmes i somriures. Després d’estrenar (i petar-ho) amb el nou […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!