El triomf de l’humor absurd i surrealista de Joaquín Reyes i Ernesto Sevilla

Andreu Rami

El televisiu dúo humorístic, famosos per impulsar nous formats de comèdia televisiva com Muchachada Nui o Museo Coconut, arriben al Teatre Tívoli de Barcelona amb ‘Viejóvenes’, un espectacle que homenatja amb sketchs i cançons els seus 12 anys de frenètica activitat.

Joaquín Reyes i Ernesto Sevilla han visitat més de 45 ciutats, i els han vist més de 100.000 persones. Han fet temporada a la ciutat comtal més d’una desena de vegades, i els feligresos de l’humor absurd i surrealista responen en massa a la seva crida. Viejóvenes reafirma l’èxit del tàndem d’Albacete i el triomf d’un llenguatge humorístic gestat a la televisió però consumit a internet, on l’absurd i el surrealisme es donen de la mà amb el metallenguatge audiovisual i la quotidianitat manxega.

Et deixem algunes de les seves millors perles. Si rius, no ho dubtis: agafa’t unes entrades per veure’ls en acció al Teatre Tívoli!


Escrit per
Andreu Rami
Articles relacionats

Els noms claus de la nova temporada del Grup Focus

El Grup Focus ha presentat les seves apostes per la nova temporada 2023-2024. Amb un total de setanta espectacles programats, incloent-hi 14 produccions pròpies i 15 coproduccions, els quatre teatres […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!