'Tot bé, gràcies!' ofereix la primera funció per a tuitaires

Redacció TeatreBarcelona

El proper divendres 30 de gener a les 21h la Sala B del Teatre Principal acull la primera funció on els telèfons mòbils i especialment els smartphones seran molt ben rebuts. Es tracta de la PIUFUNCIÓ: una sessió dedicada exclusivament a persones que dinamitzen les xarxes socials, que sota el hashtag #totbegracies podran participar activament a l’espectacle.

Tots aquells que es vulguin participar d’aquesta iniciativa poden aconseguir la seva invitació enviant mail a estrena@xtrategium.es (limitades a l’aforament de la sala).

TEATRE-BARCELONA_tot_be_gracies_piufuncio.jpg

‘Tot bé, gràcies’ són tres històries que es creuen contínuament a l’escenari. Una comèdia que uneix les narracions de tres homes i les seves dèries: trobar el bar perfecte, seguir la moda que es marca o intentar fer un viatge sense parella són tres de les dèries que persegueixen a Cesc Canovovas, Miquel Ripeu i Elias Torrecillas.

Escrit per
Redacció TeatreBarcelona
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Enllaç copiat!