Tornen les "Rapsodes al Born"

Comunicació

El proper diumenge dia 19 de gener a les 19h es representarà al BORN CC el primer dels espectacles que conformen el Cicle RAPSODES AL BORN II, A TRAVÉS DE VINYOLI. L’espectacle, que s’estrena dins el marc del cicle, és un concert recital de la mà del compositor, músic i cantant Xavi Múrcia i els músics Albert Vila i Xarli Oliver.

A través de Vinyoli és un passeig de poesia dita i cantada per l’impressionant univers de Joan Vinyoli, un dels autors més importants i més desconeguts de la nostra poesia moderna. Per alguns, el pioner d’aquest període, que per diverses circumstàncies l’han relegat a les foscúries, a un pla d’invisibilitat que no li correspon en absolut. Ell, reivindicador de la paraula cantada, ens ha deixat un llegat enorme i profund que el pas del temps no ha fet res més que fer-nos-el present.

El volem cantar i el volem dir. No per reivindicar-lo, no, que això ja ho fan, tot solets, els seus versos. Ens submergim en les aigües de Vinyoli per explorar, a flor de pell, l’essència de la condició humana: a través de Vinyoli, del túnel provisional, fins a la llum de la vida més alta.

TEATRE_BARCELONA_Rapsodes_Al_Born

(Text: Xavi Múrcia / Fotografia: Hiperactivicat)
Escrit per
Comunicació
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Enllaç copiat!