Torna ‘Interiors’ de Concha Milla

Redacció

Després de la bona acollida de la temporada passada al Teatre La Gleva, ara la Sala Atrium reestrena Interiors de la Concha Milla, aquesta vegada amb un nou repartiment encapçalat per la mateixa autora i directora.

Després de fer Refraccions, on Milla parlava del trencament d’una parella, de la crisi personal quan arriben els quaranta, de la maternitat frustrada amb una òptica i un ritme de comèdia romàntica, l’autora i directora confessa que “tenia ganes de fer una obra més tranquil·la i reflexiva. El tema, universal, de les relacions de parella es pot dir que és una constant en mi i m’apassiona”, ha explicat.

Ara, amb Interiors, ha volgut seguir reflexionant sobre la parella però, sobretot, “sobre si som prou sincers amb nosaltres mateixos per plantejar-nos si la vida que portem és la que realment volem tenir i, en el cas que no sigui així, tenir la valentia de canviar-la”, ha afegit.

Interiors explica la història de dues parelles que es troben un vespre d’estiu per sopar al pati d’una casa d’un petit poble de l’Empordà. La Sara (Concha Milla) i l’Hugo (Sergio Matamala) formen una parella estable i madura des de fa més de dos anys. Tots dos vénen de relacions anteriors complicades i han decidit caminar junts per cuidar-se i respectar-se. L’Àgata (Patrícia Mendoza) i el Simó (Alejandro Bordanove) són una parella que fa poc que van junts. El Simó és vint anys més jove que l’Àgata i la seva relació és alegre, vital i apassionada. Tots quatre es troben a casa de la Sara. El que pot semblar un sopar afable s’acabarà convertint en una nit on la relació de tots quatre canviarà per sempre. Que l’Hugo i l’Àgata siguin exparella potser hi té molt a veure. Però també la reflexió i la valentia d’encarar-se cadascú amb el que realment vol a la vida.

Interiors es podrà veure a la Sala Atrium del 13 de febrer al 3 de març.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!