Teatre familiar a favor de l'autisme

Comunicació

L’obra de titelles gegants “L’Elefant i l’Aranya”, que Viu el Teatre exhibeix al Teatre del CCCB, serà el punt de trobada per totes aquelles persones que, el proper dia 21 de desembre, vulguin col·laborar amb la Fundación Planeta Imaginario.

La meitat de la recaptació de l’obra es destinarà íntegrament a la Fundació Planeta Imaginario, una entitat que treballa amb nens i nenes amb trastorn de l’espectre autista. Tots els espectadors que adquireixin una entrada per la funció del proper dia 21 de desembre a les 17.30 hores al Teatre del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), hauran de dir la paraula clau: “Planeta”, i així col·laboraran amb la Fundació.

image003Les aventures de l’elefant Andreu i l’aranya Dorita tindran, el proper dissabte un aire especial. Les persones que s’apropin al CCCB podran descobrir-les al mateix temps que coneixeran Planeta Imaginario i la seva tasca, que repercuteix en la millora de les condicions socials i mèdiques dels infants amb autisme i de les seves famílies.

És el cinquè any consecutiu que Viu el Teatre i Planeta Imaginario realitzen aquesta acció conjunta i aquest any ho fan per primera vegada al Teatre del CCCB, el nou espai d’exhibició del projecte. Tothom està convidat a gaudir de l’experiència única d’anar al teatre en família i col·laborar amb la sensibilització i la millora de les condicions de vida d’aquests infants. Per aquella gent que no pugui venir, però estigui interessada en fer un donatiu de FILA 0, pot fer click aquí per col·laborar amb el projecte de Planeta Imaginario.

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Enllaç copiat!