El teatre alternatiu de l’Estat torna a El Tantarantana amb el cicle Companyies en Xarxa

Redacció

El VI Cicle de Companyies en Xarxa torna a la programació del Tantarantana per tal d’apropar al públic barceloní les propostes de quatre de les companyies amb més recorregut del circuit teatral independent de l’estat.

TEATRE_BARCELONA-charlatanes-REVISTA_1

Provinents de Madrid arriben la companyia El Astillero –que enguany celebra el seu vintè aniversari– amb l’obra Charlatanes, una còmica i punyent crítica al circuit de l’art, i Sudhum Teatro, que porta a escena Fraude, una proposta molt plàstica basada en la fascinant biografia del gran falsificador d’art Elmyr de Hory. Producciones Viridiana, d’Aragó, presenta Ligeros de equipaje, una obra sobre els milers de persones que van creuar a peu la frontera amb França a la fi de la Guerra Civil.

Amb una temàtica i una posada en escena ben diferent, les tres companyies comparteixen una trajectòria entre quinze i vint anys als escenaris, amb diversos espectacles i la recerca constant de renovació.

Les tres obres formen part del VI Cicle de Companyies en Xarxa que, en la mateixa direcció que el Cicló (Cicle de Companyies Independents de Barcelona), vol reafirmar l’aposta de la direcció artística del Teatre Tantarantana “per contribuir a la consolidació de companyies de teatre que busquen la renovació dels llenguatges escènics des del rigor i el compromís creador”.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!