Stage Entertainment es fa enrere i no produirà ‘El hombre de La Mancha’ que havia de dirigir Mario Gas

Redacció

Stage Entertainment, productora de musicals com Mamma Mia! o Sister Act, havia anunciat fa uns mesos que aquest agost estrenaria el musical El hombre de La Mancha en motiu del IV Centenari de la mort de Miquel de Cervantes. Dirigit per Mario Gas, estava previst que s’estrenés al Gran Teatre del Liceu i a l’octubre se n’anés a Madrid, al Nuevo Teatro Alcalá, on faria temporada. Però la productora acaba de fer públic un comunicat on expliquen que han decidit suspendre “la molt desitjada” versió de El hombre de La Mancha donat que, a data d’avui, “ni la notorietat assolida, ni les ventes, recolzen la continuïtat d’aquest projecte” el que, asseguren, va unit també “a la incertesa del que finalment pugui ocórrer amb l’IVA”. Així mateix, asseguren que “es procedirà immediatament a la devolució de les localitats en els mateixos punts de venta en què es van adquirir”.

TEATRE_BARCELONA-El-hombre-de-la-mancha

El musical, estrenat a Broadway el 1965, compta amb llibret de Dale Wasserman, lletres de cançons de Joe Darion i la música Mitch Leigh. La versió que preparava Stage era nova i ambiciosa; comptava amb el figurinista Paco Delgado, la coreògrafa María Pagés i Tom Pye a la direcció escenogràfica, entre altres.

 

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
 • Josep OS

  Primer dir que nosaltres ja teníem les entrades. El comunicat de Stage Entertainment, em sembla poc creïble, tenint en compte que es va anunciar al febrer i s’ha fet molt poca propaganda i ara amb el tema de Sant Jordi començava a publicitarse. De totes maneres falten encara quatre mesos per a l’estrena. El tema de l’IVA em sembla absurd, ja que per desgràcia ja fa molt que ho sofrim i les entrades ja estaven amb el 21%. I el preu de les entrades comparant-ho amb altres musicals, no em semblaven massa cares, jo vaig pagar 29 e. per una primera fila segon pis del Liceu amb visibilitat 100%. Per cert, espero em retornin aviat els diners.

  Respondre
  21/04/2016
 • Hebert Parodi
  Hebert Parodi

  Llàstima. No és un dels musicals més coneguts, no es va anunciar ni un sol membre de l’elenc, entrades a preus elevats, només es va ensenyar als espectadors un esborrany de cartell, representacions a pe agost… Amb altres espectacles, dels que tothom espera, tot això no seria cap impediment per esgotar entrades, però amb aquest, era difícil.

  Respondre
  20/04/2016
Enllaç copiat!