Sorteig Pentateatre Atòmic

Teatre Barcelona

pentateatre

Teatre Barcelona sorteja quatre entrades dobles per a assistir al Pentateatre Atòmic, la primera proposta de l’Aquitània Teatre.

Pentateatre Atòmic a l’Aquitània Teatre

Des del 10 de juliol al 4 d’agost l’ Aquitania Teatre ens proposa deixar el pati de butaques per viure el teatre a través de 5 obres de 15 minuts que es poden veure a diferents espais del teatre. Un drama, una comèdia, un monòleg, una història de ciència ficció i una de misteri. Podeu llegir més sobre Pentateatre Atòmic aquí.

El sorteig, 4 entrades dobles

Tenim quatre entrades dobles per assistir a una de les funcions i les sortejarem entre tots els que us registreu a Teatre Barcelona entre el 22 i el  29 de juliol. Podeu fer-ho aquí.

El resultat del sorteig es donarà a conèixer en aquest espai el dimarts 30 de juliol. Si no confieu en la vostra sort, podeu reservar la vostra entrada aquí.

Escrit per
Teatre Barcelona
Articles relacionats
Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Poesia i espiritualitat escena, amb Lluís Homar

Poesia i espiritualitat escena, amb Lluís Homar

El Teatre Romea alberga aquest febrer dues propostes de la Companyia Nacional de Teatre Clàssic (CNTC) amb Lluís Homar com a impulsor, director i intèrpret. Alma y palabra. San Juan […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!