Sorteig Pentateatre Atòmic

Teatre Barcelona

pentateatre

Teatre Barcelona sorteja quatre entrades dobles per a assistir al Pentateatre Atòmic, la primera proposta de l’Aquitània Teatre.

Pentateatre Atòmic a l’Aquitània Teatre

Des del 10 de juliol al 4 d’agost l’ Aquitania Teatre ens proposa deixar el pati de butaques per viure el teatre a través de 5 obres de 15 minuts que es poden veure a diferents espais del teatre. Un drama, una comèdia, un monòleg, una història de ciència ficció i una de misteri. Podeu llegir més sobre Pentateatre Atòmic aquí.

El sorteig, 4 entrades dobles

Tenim quatre entrades dobles per assistir a una de les funcions i les sortejarem entre tots els que us registreu a Teatre Barcelona entre el 22 i el  29 de juliol. Podeu fer-ho aquí.

El resultat del sorteig es donarà a conèixer en aquest espai el dimarts 30 de juliol. Si no confieu en la vostra sort, podeu reservar la vostra entrada aquí.

Articles relacionats

Joan Pera: “Necessito ser jo mateix a l’escenari'”

Joan Pera, nascut a Mataró el setembre del 1948, és un dels actors més estimats dels escenaris catalans. Don Joan, La extraña pareja, La jaula de la locas, No et vesteixis per sopar, Matar al presidente, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!