Sol Picó, Clara Segura, T de Teatre, Pablo Derqui i Carmen Machi a la nova temporada del Teatre-Auditori de Sant Cugat

Redacció

El Teatre-Auditori Sant Cugat ha presentat aquest dimarts 11 de juliol la nova programació per a la temporada 2017-18 amb un total de 48 espectacles de dansa, teatre, circ, música, òpera, humor i màgia.

La programació compta més que mai amb grans noms i companyies internacionals, com ara la colombiana Explose danza, que porta el seu espectacle Tu nombre me sabe a Tango o la italiana No Gravity Dance Company amb De l’infern al paradís. Així mateix, al Teatre de Mira-sol, en el marc de l’OFF Teatre Auditori, es podrà veure la companyia brasilera La casa incierta amb l’espectacle A gruta da graganta. En l’àmbit de la dansa també s’hi podrà veure We Woman de Sol Picó o l’IT dansa, la companyia de l’Institut del Teatre.

Hi faran estada èxits de la temporada barcelonina com Art, de Yasmina Reza amb Pere Arquillué i Francesc Orella; Federico García, l’homenatge a Lorca de Pep Tosar; La autora de Las meninas, protagonitzada per Carmen Machi; In Memoriam, l’espectacle sobre la lleva del biberó de Lluís Pasqual; Masacre, d’Alberto San Juan; o La Treva, protagonitzada per Clara Segura. A més d’obres que s’han estrenat aquest Festival Grec, com E.V.A, que commemora el 25è aniversari de les T de Teatre amb la direcció de Julio Manrique o Calígula, dirigit per Mario Gas i Pablo Derqui de protagonista. No hi faltaran els musicals, com ara Priscila, reina del desierto, basat en la pel·lícula guanyadora de l’Oscar; i Homes, la comèdia musical, dirigida per Carol López.

Dintre del projecte social del Teatre-Auditori s’hi podran veure Els músics de Bremen de la Companyia Pot Teatre de Femarec, i Fuck-in-Progress de Jordi Cortés amb tallers de Dansa Integrada i una Mostra Oberta el diumenge 8 d’octubre. A més a més, dins el Festival Nacional de Poesia Màrius Torres estrenarà Un poeta líric amb Emma Vilasarau, Jordi Bosch i Ramon Madaula, acompanyats del quartet Sound Boulevard.

Articles relacionats

Els dilluns també hi ha teatre

“Els dilluns no existeixen per al teatre”… s’ha dit tradicionalment del dia que el sector teatral s’ha agafat per descansar. Avui en dia, però, aquesta afirmació va perdent el sentit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!