Shakespeare d’emergència

Comunicació
portadeta_shake

William Shakespeare, el sovint reconegut com a “millor escriptor de tots els temps“, va deixar un llegat literari de 37 obres de teatre y 154 sonets. Anualment s’homenatja la seva infuència en la vida artística contemporània a través del Festival Shakespeare, promogut per la productora La Perla 29 d’Oriol Broggi. Si tens “mono” de sentir els versos del bard anglès i no pots esperar a la propera edició del festival, o si et vols apropar per primer cop a la seva obra literària… segueix llegint! T’hem recopilat totes les propostes en aquest Shakespeare d’Emergència

 

bigwill
LA SECA ESPAI BROSSA
Del 13 de setembre al 6 d’octubre de 2013. Entrades a partir de 12€.

L’espectacle de Big Will Shakespeare!!! És un recorregut teatralitzat sobre la gran obra  shakespeariana, sempre des del punt de vista del seu autor. L’acció es situa a una taverna musical en el temps actual, una taverna que homenatja la Boar’s Head que freqüentava Shakespeare. En escena tres actrius – músics, interpreten diversos personatges de l’obra de Shakespeare, al mateix temps que interpreten – amb saxo, violoncel, piano i veu mezzosoprano, la música de l’espectacle (Bach Fats Waller). Les acompanya un actor que dóna el format argumental a l’obra, interpretant  també altres personatges shakespearians. La música sempre és present i en directe.
Més informació: http://bit.ly/16BBKVQ

 

frikishow

 

TEATRE ALMERIA
Del 12 al 29 de setembre de 2013. Entrades a partir de 12€.

Tota la producció de William Shakespeare en 70 minuts. Amb molt d’enginy, tres actrius donen vida als múltiples personatges. Però l’obra és molt extensa i, òbviament, l’objectiu no és gens fàcil… Les obres completes de Shakespeare corregides i augmentades, sintetizades, del dret i del revés, divertides, didàctiques, revisades, actualitzades, dessacralitzades, lúdiques, insolents, crítiques i molt irreverents, fan que The friki Shakespeare’s Show es converteixi en un àpat ben especiat perquè el públic pugui tastar i gaudir tots els personatges del gran mestre sense problemes de digestió.
Més informació: http://bit.ly/15lZyls

 

sexeshakespeare

 

TOT EL QUE SEMPRE HAS VOLGUT SABER DE LA VIDA SEXUAL DE SHAKESPEARE (i mai no has gosat preguntar)
NAU IVANOW

Del 12 al 29 de setembre de 2013. Entrades a partir de 12€.

Els sonets de Shakespeare són una genialitat del dramaturg més conegut, representat i fins i tot venerat de tots els temps, un material que, per tractar-se de poesia, ha quedat a l’ombra de les seves obres de teatre. Els sonets destil·len a cada vers l’essència de les obres del gran dramaturg, que no és ni més ni menys que l’essència de l’ànima humana amb tots els seus clarobscurs. En el cas dels sonets, aquesta essència gira en torn de l’amor i el sexe, amb un triangle amorós com a eix vertebrador d’una història que esdevé universal. Això és el que pretén explicar aquest espectacle: no una història d’amor i desamor, sinó la història de l’amor i el desamor, amb totes les seves facetes, des de les més pures a les més cruentes.
Més informació: http://bit.ly/15s9K6x

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!