Seguint els clàssics

Comunicació

seguintclassics

El setembre és un mes ple de clàssics, com vam veure a l’última entrada del nostre blog. Però el final de l’estiu també arrossega cap als teatres de Barcelona bons espectacles basats en grans clàssics de la literatura universal, i amb uns repartiments exquisits. A Teatre Barcelona et presentem els millors clàssics dels propers dos mesos… Els vols conèixer?

CINCO HORAS CON MARIO

TEATRE_BARCELONA_Cinco_horas_con_Mario_0

Del 4 de setembre de 2013 al 11 d’octubre de 2013
Teatre Goya Codorniu

Miguel Delibes retrata, a partir del monòleg d’una burgesa provinciana tradicionalista, els conflictes ideològics d’una Espanya dividida, així com els assumptes eterns de l’ésser humà: la culpa,  la soledat, la incomunicació o el sentit de la vida.

El muntatge, que va fer història de la mà de Lola Herrera, ara l’encapçala una brillant Natalia Millán (popular per la seva presència en algunes sèries televisives d’èxit, i per protagonitzar musicals de la talla de Chicago i Cabaret.

+ info: http://bit.ly/17N6kRA

 

SIGLO DE ORO, SIGLO DE AHORA 

TEATRE_BARCELONA_Sigo_de_oro_siglo_de_ahora_0

Del 4 de setembre de 2013 al 13 d’octubre de 2013
Teatre Poliorama

La companyia de còmics Ron Lalá desembarca a l’escenari per oferir Siglo de Oro, Siglo de Ahora (Folía): una festa de “nous entremesos”, peces còmiques breus originals que juguen amb la tradició clàssica per llançar una mirada crítica i mordaç sobre el nostre present.

Els textos i la música original s’entrellacen amb fragments, referències, personatges i versos de la tradició del teatre clàssic espanyol universal. Siglo de Oro, Siglo de Ahora (Folía) és un homenatge, un joc, un desafiament… i un còctel de riallades per a tot tipus d’espectadors.

+ info: http://bit.ly/15J4QRN

 

YO, QUEVEDO

TEATRE_BARCELONA-Yo_Quevedo_0

Del 19 de setembre de 2013 al 6 d’octubre de 2013
Teatre Apolo

Moncho Borrajo presenta Yo, Quevedo, com una volta més de rosca, després de quaranta anys d’estar al món de l’espectacle. Després de l’anterior muntatge, Golfus Hispánicus, ara ens presenta una trobada amb el gran protagonista del Segle d’Or espanyol, Francisco de Quevedo. En una bogeria de versos d’abans i d’ara, Moncho Borrajo és i no és Quevedo, depèn del moment i de la persona que el visita o l’atengui a l’escenari, bé sigui una infermera, un monjo o una cortesana teatrera.

El públic podrà gaudir de l’escatologia més quevediana i de l’enginy de la improvització al més pur estil del Segle d’Or espanyol.

+ info: http://bit.ly/13obWOL

 

EL DIARIO DE ADÁN Y EVA

TEATRE_BARCELONA_El_diario_de_adan_y_eva_0

Del 12 de setembre de 2013 al 20 d’octubre de 2013
Teatre Condal

Renovada versió del clàssic de Mark Twain. L’escriptor nord-americà coneixia bé la Bíblia i aquesta va tenir una gran influència a la seva obra. El diario de Adán y Eva es converteix en un tendre i emocionat record de la seva dona, l’ Olivia Langdon, que havia mort un any abans de la seva redacció. En tots aquests relats està present, com a factor unificador, el vigorós humor de Mark Twain amb el seu estil senzill, directe, àcid i irreverent i la mateixa actitud franca i vital defensa de l’ésser humà.

+ info: http://bit.ly/1aoqkvE

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!