Roger Berruezo s’incorpora al repartiment del musical ‘Rent’

Redacció

L’actor i cantant Roger Berruezo, actual protagonista de Mar i Cel, és l’última incorporació al càsting que estrenarà el musical Rent ​​el proper 26 de gener. Coincidint amb el 20 aniversari de la primera funció de l’espectacle a Nova York, el mític musical de Jonathan Larson arriba a Barcelona per primer cop en català, en una nova producció dirigida per Daniel Anglès.

El fitxatge de Berruezo, que interpretarà el personatge de Benny, completa la llista de 17 intèrprets que protagonitzen l’espectacle. La resta de personatges principals són Víctor Arbelo (Mar i Cel, Els Miserables), Nil Bofill (Els Miserables), Xavier Navaro (Mar i Cel, Avui no em puc aixecar), Albert Bolea (Els Miserables, Dies Normals), Anna Herebia (Dei Furbi, Per sobre de totes les coses), Queralt Albinyana (Dei Furbi) i la debutant Mireia Orrit que, amb 19 anys, donarà vida a la Mimi.

A L’ALIANÇA DEL POBLENOU

L’espectacle es podrà veure al Casino de l’Aliança del Poblenou, un teatre amb un aforament de 900 localitats. “Ens falten espais d’aquestes característiques, al circuit comercial de Barcelona”, diu Anglès, que l’any 99 va protagonitzar la producció original quan es va estrenar a Barcelona i posteriorment a Madrid. “En aquest escenari, els protagonistes de la nostra història podran ser molt lliures”.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!