Ricard Reguant, nou director artístic del Teatre Apolo

Ivan F Mula

El director i dramaturg Ricard Reguant ha estat nomenat nou director del Teatre Apolo. Segons ha informat la sala en un comunicat, el canvi en la direcció artística es deu a la recent adquisició del local per part d’un grup inversor internacional que ha cedit l’explotació del teatre a la companyia gestora.

El principal objectiu dels nous gestors, expliquen, és impulsar l’espai “amb musicals i peces de teatre internacionals de gran qualitat i de producció pròpia”. Ricard Reguant està especialitzat en musicals i ha dirigit, entre altres, West Side Story (Teatre Tívoli, 1996), Germans de sang (Teatre Condal, 1994), Cantando bajo la lluvia (Novedades, 2004), Grease (Teatre Victòria, 2006) i Boig per tu, el musical de Sau (Teatre Borràs, 2013).

El teatre també ha avançat la seva proposta per a la nova temporada: Y no quedará ninguno, una adaptació dels Deu negrets, el clàssic d’Agatha Christie que aquest any celebra els 75 anys de l’estrena i s’estrenarà el 9 d’octubre.

Els autors d’aquesta nova versió d’una les grans obres teatrals d’èxit mundial són el dramaturg italià Gianluca Ramazzoti, també productor de l’obra, i Ricard Reguant, el seu director. Fins ara només s’ha estrenat a Itàlia i, per tant, és una versió inèdita a l’Estat.

Escrit per
Ivan F Mula
Articles relacionats
Bergman o com viure envoltat de dimonis

Bergman o com viure envoltat de dimonis

La baronessa Karen Blixen va prometre l’ànima al diable a canvi de convertir tot el que visqués en una història. D’aquell pacte van néixer títols com Memòries d’Àfrica o El […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!