Ricard Reguant, nou director artístic del Teatre Apolo

Redacció

El director i dramaturg Ricard Reguant ha estat nomenat nou director del Teatre Apolo. Segons ha informat la sala en un comunicat, el canvi en la direcció artística es deu a la recent adquisició del local per part d’un grup inversor internacional que ha cedit l’explotació del teatre a la companyia gestora.

El principal objectiu dels nous gestors, expliquen, és impulsar l’espai “amb musicals i peces de teatre internacionals de gran qualitat i de producció pròpia”. Ricard Reguant està especialitzat en musicals i ha dirigit, entre altres, West Side Story (Teatre Tívoli, 1996), Germans de sang (Teatre Condal, 1994), Cantando bajo la lluvia (Novedades, 2004), Grease (Teatre Victòria, 2006) i Boig per tu, el musical de Sau (Teatre Borràs, 2013).

El teatre també ha avançat la seva proposta per a la nova temporada: Y no quedará ninguno, una adaptació dels Deu negrets, el clàssic d’Agatha Christie que aquest any celebra els 75 anys de l’estrena i s’estrenarà el 9 d’octubre.

Els autors d’aquesta nova versió d’una les grans obres teatrals d’èxit mundial són el dramaturg italià Gianluca Ramazzoti, també productor de l’obra, i Ricard Reguant, el seu director. Fins ara només s’ha estrenat a Itàlia i, per tant, és una versió inèdita a l’Estat.

Articles relacionats

Els dilluns també hi ha teatre

“Els dilluns no existeixen per al teatre”… s’ha dit tradicionalment del dia que el sector teatral s’ha agafat per descansar. Avui en dia, però, aquesta afirmació va perdent el sentit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!