El punk i la rumba del ‘Mal Martínez’ arriben al Teatre del Raval

Redacció

Després de l’èxit del seu mata-iaies a Nit i dia (TV3) i 15 anys després del seu primer disc, l’actor Marc Martínez presenta el seu ‘desconcert’ absolut, Humor i hòsties. Un one-man show que es podrà veure al Teatre del Raval del 8 al 29 de novembre.

vertic_880_0

Després de 30 anys de personatges, bolos, sèries, gires i càstings i 15 anys després de la publicació del seu primer disc (‘El bolero del Raval’), l’actor Marc Martínez s’enfronta a “l’escenari de la seva vida” amb Mal Martínez – Humor i hòsties, un ‘desconcert’ que fusiona música i teatre “a pèl”.

“No hi ha quarta paret, ni mètodes, ni maquillatge, ni tonteries”. En aquesta experiència inèdita que “té més de paramount tragedy que de comèdia”, Martínez està acompanyat únicament de la seva guitarra cadete del 78.

Amb la seva Roca de 95 cm presenta el seu nou treball discogràfic, Humor i hòsties, que ell mateix qualifica de més eclèctic i mestís, amb traços que abracen tant el punk com la rumba, mentre -entre cançó i cançó- desgrana la seva visió del món.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!