Oriol Broggi i La Cubana presenten "Pequeño Nicolás. El Musical"

Comunicació

Divendres es va presentar a la Biblioteca de Catalunya el darrer espectacle de la companyia La Perla 29, liderada per l’actor i director Oriol Broggi.TEATRE_BARCELONA-Presentacio_Perla-REVISTA_1

Pequeño Nicolás. El Musical, s’estrenarà a la nau gòtica de la Biblioteca el proper mes de juliol, coincidint amb el Festival Grec de Barcelona. “Es tracta d’una proposta de rabiosa actualitat, que parla dels problemes que tenim aquí i ara”, declarava Oriol Broggi emocionat als periodistes.

L’espectacle vol ser una biografia musical per a tots els públics del popular personatge Francisco Nicolás Gómez Iglesias (Madrid, 1994), que ha pres notorietat en els darrers mesos després de ser acusat de falsetat, estafa i usurpació d’identitat, així com d’infiltrar-se en les altes esferes del poder polític i econòmic espanyol. El jove ha arribat a afirmar als mitjans que va col·laborar amb el Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI) i que va acudir a la coronació del rei Felip VI.

pequeño_nicolas

Per tirar endavant aquest projecte, Oriol Broggi ha comptat amb la col·laboració de la veterana companyia La Cubana, que aportarà el seu particular sentit de l’humor a l’espectacle. “Després de l’èxit de Campanades de Boda volíem fer algun espectacle de denúncia social i compromès amb la situació política. La Cubana sempre reivindica el teatre que fem tots en la nostra vida quotidiana, i el Pequeño Nicolás és la mostra més exemplificant d’això. Ell és puro teatro“.

Pequeño Nicolás. El Musical, comptarà amb 30 actors i ballarins molt reconeguts de l’escena catalana, entre els quals trobarem Joan Pera, Julio Manrique, Clara Segura, Emma Vilarasau, Lluís Homar, Lloll Bertran, el duet musicòmic Los Martínez o Angel Pavlosky.

TEATRE_BARCELONA-Campanades_de_boda-PORTADA

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Enllaç copiat!