L’èxit de Broadway ‘Next to normal’ arriba a Barcelona en format immersiu

Redacció

Next to normal, el musical de Broadway de Brian Yorkey i Tom Kitt, arribarà al juliol al Centre d’Arts Digitals Ideal amb una versió immersiva amb Alice Ripley, actriu del muntatge original, com a protagonista.

L’obra explica la vida d’una dona que fa front a un trastorn bipolar i retrata l’impacte de la malaltia en la seva família. Guanyador de dos Tony i el Pulitzer, el musical reflexiona sobre temes com el suïcidi, les teràpies amb electroxocs, la mort, l’ètica en la psiquiatria o l’abús dels fàrmacs. El musical que veurem aquest juliol a Barcelona serà una versió inèdita del muntatge: durarà una hora de durada i es farà en un espai immersiu de 2000 metres quadrats, amb projeccions 360 graus, en què hi haurà els cantants i espectadors. “Next to normal és el tipus d’història que pot tornar-se més poderosa a través de la immersivitat pel nivell d’intimitat i profunda connexió que estableix amb el públic a tot el món”, comenten els productors de la proposta.

Imatge del muntatge original amb Ripley com a protagonista femenina

El muntatge comptarà amb l’estrella Alice Ripley encapçalant el repartiment que completaran noms com Andy Señor Jr., Jade Laurel, Lewis Edgar, el català Eloi Gómez i amb la participació virtual de l’actor Adam Pascal (que ha participat en musicals com Rent, Aida, Cabaret, Something Rotten!).

El musical es va estrenar a l’Off-Broadway el 2008, i a Broadway el 2009. No és el primer cop que veiem Next to normal a Catalunya, el musical es va poder veure l’any 2017 a la BARTS amb el nom Casi Normales i amb Nina o Roger Berruezo com a protagonistes.

Berreuzo i Nina en la versió espanyola del musical

Les entrades es posaran a la venda el 27 d’abril, però ja podeu fer la vostra inscripció a la llista d’espera aquí per accedir a la prevenda aquí:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats

Els dilluns també hi ha teatre

“Els dilluns no existeixen per al teatre”… s’ha dit tradicionalment del dia que el sector teatral s’ha agafat per descansar. Avui en dia, però, aquesta afirmació va perdent el sentit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!