Neix la Comunitat Batega per apropar al públic als teatres de proximitat

Redacció

Les sales i els teatres de proximitat, agrupats sota del nom On el teatre batega, ha creat una comunitat per fomentar l’accés del públic als seus espais: la Comunitat Batega. La iniciativa es materialitza en un carnet que dona accés a activitats úniques i exclusives que s’organitzaran els 10 espais escènics que en formen part.

El públic a la sala La Badabadoc a Gràcia. Imatge: Martí Pradera

El carnet, que té un preu de 40 euros, dona accés als seus usuaris a descomptes d’entre un 20 i un 40% sobre el preu de venda anticipada i a taquilla en els espectacles programats al Teatre Akadèmia, l’Antic Teatre, la Sala AtriumEl MaldàLa Badabadoc, la Sala Fènix, la Sala Flyhard, el Tantarantana i la Sala Versus Glòries.

Accés a activitats exclusives

Els usuaris de la Comunitat Batega també disposaran d’una invitació doble per assistir a una de les estrenes de la temporada, però també podran reservar places per veure assajos oberts, funcions prèvies de les estrenes, o converses i trobades postfunció amb els diferents equips artístics de les produccions programades.

Assajos d’una producció a la Sala Flyhard

Entre les activitats exclusives destaquen també poder a xerrades on podran conèixer el funcionament de les sales de la mà de les gestores de les mateixes sales i teatres de proximitat o podran descobrir com són els processos de creació dels espectacles a través de la pròpia experiència d’artistes, dramaturgs i dramaturgues, directores o personal tècnic de les produccions.

Com adquirir el carnet?

Els carnets Comunitat Batega es poden aconseguir a la web d’On el teatre batega (clicant aquí). Tots i totes les subscriptores d’aquesta comunitat rebran periòdicament butlletins informatius des d’on podran accedir a descomptes i a la reserva d’activitats gràcies a un codi personal.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!