‘Momo’, ‘Micro-Shakespeare’ i ‘Fuenteovejuna’, entre les propostes teatrals del festival Món Llibre

Redacció

El propers dissabte 16 i diumenge 17 d’abril, el MACBA i el CCCB acullen la dotzena edició del Món Llibre, el festival que apropa petits i grans a la lectura a través de diverses activitats, tallers, jocs i espectacles. Dos dies farcits d’activitats en un lloc màgic i una immensa biblioteca de somni.

TEATRE-BARCELONA-Obskene-Fuenteovejuna-PORTADA

Entre les diferents propostes s’hi poden trobar també diferents espectacles adreçats a famílies i infants d’edats ben diverses. Els més menuts podran submergir-se al món de titelles de La Rous teatro, que presenten La casa del abuelo, Premi al millor Espectacle FETEN 2009 i Nacional de Artes Escénicas para la Infancia y la Juventud el 2011. Per als nens i nenes a partir de 8 anys s’ha programat Momo, de la Companyia de l’Anna Roca, una versió lliure de Michael Ende sobre aquesta nena que posseeix la meravellosa qualitat de saber escoltar els altres i que desitja ajudar a la gent a humanitzar les seves vides. I els més grans, a partir de 12 anys, podran gaudir de Fuenteovejuna. Breve tratado sobre las ovejas domésticas de la Companyia Obskené, l’adaptació d’èxit del clàssic de Lope de Vega que va exhaurir entrades a La Seca-Espai Brossa.

A més, Laitrum presenta Micro-Shakespeare, una proposta de teatre d’objectes que farà les delícies del públic més participatiu. La instal·lació, que ja s’ha pogut veure a FiraTàrrega i el Temporada Alta, compta amb la producció del Royal National Theatre de Londres i planteja un repte no gens fàcil: condensar en 5 peces de 6 minuts cadascuna la ingent i monumental obra de William Shakespeare.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!