Mercè Martínez canta al desamor

Mercè Rubià

Entrevistem l’actriu Mercè Martínez i el pianista Andreu Gallén, que s’enfronten per primer cop al format de concert a l’Espectapes del Restaurant El Principal de l’Eixample.

TEATRE_BARCELONA-merce_Martinez_desamor-REVISTA_1

Els dies 10, 17 i 31 març Mercè Martínez i Andreu Gallén presenten Cantar al desamor, un espectacle on l’actriu passarà per molts estadis emocionals connectats amb el lei motiv d’aquest espectacle: el desamor. Des de l’humor a la veritat mes punyent cantarà boleros (Procuro olvidarte), standarts de jazz (Stormy weather), cançons de musicals (Maybe this time), Rocío Jurado (Se nos rompió el amor) o Kurt Weill (Je ne t’aime pas). Martínez i Gallén es coneixen des de 2012, quan van treballar junts per primera vegada al musical La Vampira del Raval, mes tard també es van trobar a Testimo ets perfecte, ja et canviaré on van fer mes de 150 funcions junts. Amb Cantar al Desamor s’enfronten per primer cop ells dos sols al format concert.

Espectapes és una nova proposta teatral i gastronòmica que s’estrena a la Biblioteca del Restaurant El Principal de l’Eixample, de moment fins a l’abril. Ideat per Adrià Ferré i Bernat Cot, consisteix en un cicle d’espectacles de qualitat en un entorn inusual, en format de proximitat per un màxim de 60 espectadors tot degustant 3 tapes i beguda.

Vídeo: Albert Ibáñez

Escrit per
Mercè Rubià TWITTER

Periodista. Teatrera. Enamorant-me de la dansa i el circ. Advertència: Si la majoria de recomanacions tenen molts aplaudiments no és per falta de criteri (que potser també), sinó perquè prefereixo parlar de les obres que m’han agradat. Molt lluny de voler fer (o ser) crítica.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!