Mercè Managuerra deixa la direcció artística del Teatre Akadèmia

Redacció

Mercè Managuerra, actriu, pedagoga i ànima impulsora del projecte del Teatre Akadèmia, deixa la direcció artística de la sala en la seva cinquena temporada (2016-17). Així, Managuerra tanca una dècada al capdavant del teatre.

L’equip del Teatre Akademia serà l’encarregat d’elaborar la programació de la temporada 2017-18 (amb algunes propostes sorgides de la direcció de Managuerra) “amb la voluntat de mantenir-se fidel a la filosofia artística marcada fins ara: el Teatre de l’Akadèmia com a centre de producció i exhibició d’espectacles teatrals, produccions pròpies i un espai d’acollida per a companyies residents i projectes artístics afins”.

A més, l’Associació Civil Teatre Akadèmia -encarregada de la gestió i programació de la sala- serà l’encarregada de seleccionar la nova direcció artística de l’equipament que es comunicarà un cop s’hagi pres la decisió. La voluntat de l’Associació Civil Teatre Akadèmia “és la d’incorporar al seu equip una persona afí als valors fundadors del projecte”.

El Teatre Akadèmia és un projecte encarregat a la Mercè Managuerra l’any 2007 per l’Elsa Peretti, presidenta de la Fundació Nando i Elsa Peretti – Delegació a Catalunya, entitat que recolza i finança el projecte des dels seus inicis. La temporada 2015-16, un cop consolidat el projecte, es crea l’Associació Civil Teatre Akadèmia, una associació sense ànim de lucre finançada per la Fundació Nando i Elsa Peretti – Delegació a Catalunya, que pren la gestió de la sala.

 

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!