Marta Etura encarna Santa Teresa en un espectacle de dansa contemporània

Redacció

Aquest dimarts 8 de desembre arriba al Teatre Apolo l’espectacle Teresa (Ora al alma). Marta Etura, guanyadora d’un premi Goya amb una llarga trajectòria al cinema espanyol sota la direcció de J.A Bayona, Daniel Monzón i Daniel Sánchez Árevalo entre uns altres, protagonitza una proposta única que mostra a través de llenguatge de la dansa contemporània els conceptes essencials que ajuden a apropar-se al personatge de Santa Teresa de Jesús: acció, lluita, misticisme i amor desmesurat. L’espectador s’endinsarà en la relació entre el cos i l’esperit, expressada a través dels moviments. 

TEATRE_BARCELONA-marta_etura-REVISTA_1

Teresa és un espectacle inèdit que durant l’any 2015 recorrerà els principals teatres de l’Estat en motiu del V Centenari del Naixement de Santa Teresa de Jesús. El projecte artístic ha estat dissenyat pel coreògraf Chevi Muraday (Premi Nacional de Dansa) en col·laboració amb la Fundació V Centenari del Naixement de Santa Teresa de Jesús i l’Obra Social ”laCaixa”.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!