‘Marabunta’ de Guillem Albà arriba a l’Auditori amb Sol Picó i Txarango entre els convidats

Redacció

El proper 18 de març Guillem Albà porta a l’Auditori de Barcelona el seu show de clown enèrgic amb música en directe en un format inèdit: Marabunta & Friends, on s’hi sumaran sorpreses i convidats de luxe del món del teatre, la música i la dansa com Sol Picó, Jango Edwards, Txarango, Aina Clotet o Joan Garriga. La Cia. Guillem Albà celebra els 10 anys de vida, a més a més dels dos anys de gira de l’espectacle amb més de 150 funcions i 50.000 espectadors.

TEATRE_BARCELONA-marabunta-REVISTA_1

La programació de Marabunta & Friends s’emmarca en el cicle ‘Escenes’ de L’Auditori i serà, a més, el tret de sortida de La Marabunta 2016 Tour, una gira que recorrerà la península sencera durant tot l’any amb la bogeria experta d’aquest jove clown “amb classe i zero dignitat”.

Marabunta és un espectacle esbojarrat format per diversos sketch, cançons pròpies, gags absurds i cabaret sense cap ordre establert. Amb la defensa aferrissada del caos del pallasso, Albà porta a escena un espectacle on “res té sentit i tot és possible” i on la improvisació hi juga un paper important.

ESCENES: DIÀLEG ENTRE LES ARTS ESCÈNIQUES I LA MÚSICA

Aquesta és la segona temporada que l’Auditori programa el cicle Escenes, per on hi han passat espectacles d’èxit com El Clown Leandre i els Barcelona Clarinet Players –que aquesta temporada ha tornat a exhaurir totes les entrades–, Café d’Automne protagonitzat per la ballarina Claire Ducreux i la cantaora Mayte Martín o Oh my God Barcelona de la Companyia Bratislava, l’adaptació catalana de l’opereta còmica La vie parisienne, que actualment fa temporada al Maldà. A més de l’espectacle Sifonòfor de la companyia Animal Religion, guardonat als Premis Zirkòlika 2015 i recentment amb el Premi Ciutat de Barcelona.

Després de Marabunta & Friends l’Auditori acollirà en primícia les primeres Nits del Caballo on es combinarà la música de ZA! i la violinista Sara Fontán, les màquines sonores de Cabo San Roque, així com amb tres joves talents de la dansa actual: Clara Tena, Natalia Jiménez i Victoria Macarte. Al maig serà el torn d’Incert, del Circ Pistolet, guardonat als Premis Zirkòlika 2014 (Gran Premi BBVA i millor director), que es presentarà en tres úniques funcions, amb la música en directe de Víctor Morató i Seis Pájaros de un Tiro.

Articles relacionats

Barcelona s’omple de Nadal

Durant catorze dies la Plaça de Catalunya i la Plaça Universitat acolliran el Barcelona Festival de Nadal. Una programació per a tot tipus de públics on les arts escèniques es […]

Recitar Shakespeare cuinant una truita

Oriol Pla és un dels joves talents més cotitzats al nostre país. Quan tot just acaba d’estrenar als cinemes Girasoles silvestres, de Jaime Rosales, i de reposar un altre èxit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!