‘Marabunta’ de Guillem Albà arriba a l’Auditori amb Sol Picó i Txarango entre els convidats

Redacció

El proper 18 de març Guillem Albà porta a l’Auditori de Barcelona el seu show de clown enèrgic amb música en directe en un format inèdit: Marabunta & Friends, on s’hi sumaran sorpreses i convidats de luxe del món del teatre, la música i la dansa com Sol Picó, Jango Edwards, Txarango, Aina Clotet o Joan Garriga. La Cia. Guillem Albà celebra els 10 anys de vida, a més a més dels dos anys de gira de l’espectacle amb més de 150 funcions i 50.000 espectadors.

TEATRE_BARCELONA-marabunta-REVISTA_1

La programació de Marabunta & Friends s’emmarca en el cicle ‘Escenes’ de L’Auditori i serà, a més, el tret de sortida de La Marabunta 2016 Tour, una gira que recorrerà la península sencera durant tot l’any amb la bogeria experta d’aquest jove clown “amb classe i zero dignitat”.

Marabunta és un espectacle esbojarrat format per diversos sketch, cançons pròpies, gags absurds i cabaret sense cap ordre establert. Amb la defensa aferrissada del caos del pallasso, Albà porta a escena un espectacle on “res té sentit i tot és possible” i on la improvisació hi juga un paper important.

ESCENES: DIÀLEG ENTRE LES ARTS ESCÈNIQUES I LA MÚSICA

Aquesta és la segona temporada que l’Auditori programa el cicle Escenes, per on hi han passat espectacles d’èxit com El Clown Leandre i els Barcelona Clarinet Players –que aquesta temporada ha tornat a exhaurir totes les entrades–, Café d’Automne protagonitzat per la ballarina Claire Ducreux i la cantaora Mayte Martín o Oh my God Barcelona de la Companyia Bratislava, l’adaptació catalana de l’opereta còmica La vie parisienne, que actualment fa temporada al Maldà. A més de l’espectacle Sifonòfor de la companyia Animal Religion, guardonat als Premis Zirkòlika 2015 i recentment amb el Premi Ciutat de Barcelona.

Després de Marabunta & Friends l’Auditori acollirà en primícia les primeres Nits del Caballo on es combinarà la música de ZA! i la violinista Sara Fontán, les màquines sonores de Cabo San Roque, així com amb tres joves talents de la dansa actual: Clara Tena, Natalia Jiménez i Victoria Macarte. Al maig serà el torn d’Incert, del Circ Pistolet, guardonat als Premis Zirkòlika 2014 (Gran Premi BBVA i millor director), que es presentarà en tres úniques funcions, amb la música en directe de Víctor Morató i Seis Pájaros de un Tiro.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!