El Festival BarriBrossa omple el Born d’espectacles gratuïts

Redacció

Del 7 al 14 de maig es celebra una nova edició del Festival BarriBrossa 2016. Un cop més el teatre surt de La Seca i es relaciona amb diversos equipaments del barri com el Museu Picasso, el MACBA, el CCCB, el Centre Cívic Parc Sandaru i també el carrer (Santa Maria del Mar i davant del Mercat del Born) amb diverses activitats i espectacles gratuïts.

TEATRE_BARCELONA-maiurta-REVISTA-1

Un dels espectacles més destacats és Maiurta, de Los Galindos, que fa només dos mesos després de guanyar el Premi Nacional de Cultura presenten. La seva “iurta” plena de màgia estarà instal·lada durant dos dies al passeig de Born. Segons la companyia, Maiurta “és un moment de joc, un instant per compartir, un conte sense història i un circ sense proesa” que juga amb tots els registres amb els que han treballat i un homenatge a les cultures nòmades i els oficis artesanals, com el mateix circ.

El BarriBrossa 2016 també comptarà amb altres protagonistes com el Circ Sebas i el seu Alone, un espectacle de circ barrejat amb teatre visual. També Casagemas de Nozomi 700 Teatre, un muntatge multidisciplinari que s’endinsarà en la vida del pintor al Museu Picasso i que ha estat creat expressament per al BarriBrossa. A més de Cinco tonos de color azul, una creació col•lectiva resultat de la investigació de les cinc etapes per les que passa el dol; Mrs, Browni, un espectacle per a tots els públics o La història de Alícia al otro lado del espejo, que per contra trasllada el conte a un univers adult: Alícia té 40 anys i està en coma.

Trobareu més informació al web de La Seca-Espai Brossa.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!