Lluís Homar al ‘Jazz & Blues’ solidari de l’Apolo

Mercè Rubià

El Teatre Apolo participa amb un concert de Jazz&Blues de la iniciativa de la ONG Acupuntura per al món, que organitza actes benèfics per finançar l’ensenyança d’acupuntura a metges i personal sanitari en països en vies de desenvolupament, especialment a la Índia, conjuntament amb la Fundació Vicenç Ferrer. El concert serà el 19 de maig a les 20.30h, on a més a més comptarà amb la presència de l’actor Lluís Homar, que llegirà un poema de Lluís Llach. Després del concert hi haurà un pica pica i se servirà una copa de cava.

Les entrades es poden comprar aquí per 15€ o també es pot contribuir directament amb la causa a través del número de compte 2100 3054 63 2200514476.

Escrit per
Mercè Rubià TWITTER

Periodista. Teatrera. Enamorant-me de la dansa i el circ. Advertència: Si la majoria de recomanacions tenen molts aplaudiments no és per falta de criteri (que potser també), sinó perquè prefereixo parlar de les obres que m’han agradat. Molt lluny de voler fer (o ser) crítica.

Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!