L’Ajuntament rehabilitarà el Teatre Arnau, on conviuran memòria i arts escèniques

Redacció

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat que iniciarà les obres de rehabilitació del Teatre Arnau a finals de 2018. El nou Teatre Arnau fusionarà les arts escèniques, la recuperació de la memòria i el treball comunitari.

El mes d’octubre els serveis tècnics del consistori van informar els col·lectius socials i veïnals agrupats per la defensa del Teatre Arnau que aquest havia de ser enderrocat. El grup impulsor d’un nou espai per a les arts escèniques, però, va qüestionar aquest informe i va demanar un informe patrimonial. Ara, l’Ajuntament finalment ha optat per la rehabilitació integral de l’edifici, al qual destinarà un pressupost de 9 milions d’euros. Està previst que les obres comencin el 2018. Properament es convocarà el concurs arquitectònic per a l’edifici, tot apostant per rehabilitar, reconstruir i conservar tota l’arquitectura que sigui possible.

El govern municipal preveu que el teatre del Paral·lel aculli un projecte innovador que fusioni arts escèniques, recuperació de la memòria de l’edifici i treball comunitari que doni cabuda a diferents disciplines: música, dansa, teatre i circ.

 

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!