La Tienda de los Horrores, el nou musical d’Àngel Llàcer i Manu Guix

Yolanda Toledano

Avui s’ha presentat a la tradicional botiga Flores Navarro el nou musical de la productora Nostromo Live, que després de l’èxit de La jaula de las locas estrenarà a Barcelona La tienda de los horrores. Els responsables artístics i creadors del nou musical, Àngel Llàcer i Manu Guix, han presentat avui l’equip d’actors i actrius que formaran part del repartiment de la nova funció. Xavi Duch interpretarà a Seymour i Diana Roig a Audrey, els dos protagonistes. A més, entre el repartiment també es troben Ferran Rañé, Jose Corbacho, The Sey Sisters, Marc Pociello, Sylvia Parejo, Bernat Cot, Natan Segado i Raquel Jezequel.

Àngel Llàcer assumirà la direcció, Manu Guix la direcció musical i Myriam Benedited la coreografia. Lla presentació d’aquest nou musical tindrà lloc al juliol durant el Festival Grec de Barcelona, ​​a l’amfiteatre de Montjuïc, a l’aire lliure. Posteriorment, al setembre, obrirà temporada al Teatre Coliseum, on s’instal·larà durant una llarga temporada.

La Tienda de los Horrores narra la història d’amor impossible entre Seymour i Audrey, empleats d’una vella floristeria del senyor Mushnik. La història donarà un gir inesperat amb l’aparició d’una misteriosa planta carnívora que pot convertir els desitjos en realitat.

El musical està basat en el llibret i lletres de Howard Ashman, la música d’Alan Menken i en la popular pel·lícula de 1960 “Little Shop of Horrors” de Roger Corman i amb guió de Charles Griffith. El musical “Little Shop of Horrors” es va estrenar originalment el 1982 a Nova York, on va tenir una llarga carrera i es va popularitzar per tot el món. La seva última i exitosa representació teatral va ser a la ciutat de Londres l’any 2018, amb 7 nominacions als premis Whats On Stage Awards.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!