La Sala Versus Glòries presenta la temporada 2019-20

Redacció

La Sala Versus Glòries ha presentat la programació de la Temporada 2019/20 que serà la segona a càrrec dels nous directors Jofre Blesa, Ramon Godino i Esteve Rovira, que des del maig de 2018 es van posar al capdavant de l’espai i ja han vist augmentat el seu públic així com també han aconseguit posicionar-se com la sisena sala de menys de 200 espectadors amb més públic de Barcelona.

D’aquesta manera, començaran la temporada 2019/20 amb una producció pròpia que ha obtingut gran èxit de públic aquest estiu, El funeral de Mary-Lin, una obra del dramaturg Pere Anglas interpretada per Ramon Godino, Jordi Cadellans, Txema Puigdollers i Marc Casals amb la direcció de l’Óscar Molina que estarà programada fins el 29 de setembre.

Tot seguit, del 9 d’octubre i fins el 3 de novembre es podrà veure #LIFESPOILER, obra programada amb èxit a la Sala Flyhard. Amb aquesta proposta inicien una col·laboració que pretén donar oportunitat a les seves creacions de trepitjar una sala més gran i arribar així a més públic.

Altres propostes teatrals

Del 6 de novembre i fins a l’1 de desembre es reprogramarà El mercader de Venècia amb la guardonada Mercè Managuerra, Premi de teatre Margarida Xirgu. Per a acabar l’any tornen a comptar amb la presència de la companyia valenciana Bambolina Teatre Practicable que aquest any presenta Hamlet del 4 al 15 de desembre, amb un sol intèrpret acompanyat per les seves originals titelles.

L’última obra que ocuparà la sala aquest 2019 i amb qui donaran la benvinguda al 2020 serà una producció pròpia escrita per Xavi Morató amb un repartiment que encapçalen Roger Pera i Ramon Godino. Feliç Diwali, del 18 de desembre fins al 2 de febrer, una comèdia negra sobre el món dels negocis i les dificultats per a obtenir beneficis amb les “startups”.

El mercader de Venècia

Aquesta proposta anirà seguida d’altres espectacles de diversos gèneres: Andy y los huérfanos (del 05/02 al 1/03), El motivador (del 04/03 al 29/03) amb Fel Faixedas i Raúl Martínez, Byanko (del 08/04 al 10/05) un text de Fèlix Herzog  dirigit per Roc Esquius o Gustafsson R60 (del 13/05 al 14/06) una comèdia àcida de Rosa Molina.

Per a acabar la temporada, i coincidint amb el Festival GREC, omplirà la Sala Versus Glòries Obsolescència programada (del 01/07 Al 26/07) la tercera producció pròpia d’aquesta temporada escrita per Anna Maria Ricart, dirigida per Mònica Bofill i un repartiment encapçalat per Gemma Martínez.

Late nigth, música, màgia i molt més

Per completar la programació de la temporada es duran a terme altres propostes en el que anomenen l’Off Versus. Concerts de música, espectacles de màgia i exposicions d’art compartiran espai amb les obres de teatre. També, com a novetat d’enguany, presenten Jo he vingut a parlar del meu llibre, un late night que es durà a terme les nit del mes de març amb música en directe, entrevistes i molt d’humor dirigit i presentat per Roger Pera.

Com l’any passat, la sala acollirà el cicle de lectures dramatitzades organitzat conjuntament amb l’Aadpc, la Fundació Aisge i la Fundació Romea. Així com també la sala es torna a posar a disposició de l’escola Nancy Tuñón-Jordi Oliver per representar les mostres anuals d’alumnes d’últim curs i donar oportunitat de conèixer els nous talents.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!