La Sala Fènix presenta la temporada 2019-20

Redacció

Comença la setena temporada de la Sala Fènix amb l’estrena de Blackface, el nou espectacle de Silvia Albert Sopale.

Aquesta nova temporada portarà a la Sala Fènix quatre estrenes absolutes, la segona edició del cicle DONA AMB VEU, teatre escrit, dirigit i protagonitzat per dones i el cicle de MEMÒRIA HISTÒRICA amb 3 espectacles de petit format. Aquesta temporada també rebran la visita de tres companyies estrangeres (Madrid, Itàlia i Suïssa) i es realitzarà la tercera edició del TEENFRIDAY, el projecte de teatre gatuït per a joves del Raval.

D’entre totes les estrenes de la sala, destaquen les dues produccions pròpies per a aquesta tardor i hivern. La primera d’elles Money de Segio López, amb Felipe Cabezas, director de la Fènix, i Albert Requena. Money és un espectacle trepidant i canalla d’aires tarantinescos que entrellaça diverses històries entorn dels diners i les seves misèries. S’estrenarà el 7 de novembre i estarà programada set setmanes fins al 22 de desembre.

La segona producció de la casa és iREAL, una obra de Xavi Quero basada en la ciència ficció i el cyberpunk, narrant la història d’un pare que compra una rèplica robòtica de la seva filla morta, tot i trair totes les seves conviccions morals. Serà la primera obra de ciència ficció de la Sala Fènix dirigida i protagonitzada per Felipe Cabezas, i s’estrenarà el 6 de febrer i estarà programada fins al 22 de març.

La Sala Fènix espera repetir l’èxit d’ocupació de la temporada passada, en què va reunir més d’11.000 espectadors entre la temporada d’adults i la familiar, i per això compta amb el suport de l’Institut de cultura (ICUB) de l’Ajuntament de Barcelona, el departament de Joventut i el Districte de Ciutat Vella. L’any passat les produccions de la sala van tenir una important repercussió a l’estranger amb més de 20 funcions fora d’Espanya, entre les que destaquen les gires per Corea del Sud, Alemanya, Xile, Itàlia i Portugal.

Aquest any la Sala Fènix posa a disposició el carnet AMICS DE LA FÈNIX per un valor de 8 € amb el qual pots accedir a tots els espectacles a meitat de preu, a més de poder assistir a prèvies, passes tancats i inauguracions de la zona d’exposicions. Tota la informacióin al detall, venda d’entrades i imatges les podreu trobar en aquest enllaç.

Escrit per
Redacció
Arxivat a
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!