Els Cinemes Girona projecten el musical britànic 'Goodbye Barcelona'

Mercè Rubià

Coincidint amb el 75è aniversari del final de la Guerra Civil espanyola, els Cinemes Girona acullen la projecció del musical britànic Goodbye Barcelona, un espectacle emotiu i apassionat basat en la història dels Brigadistes Internacionals a través d’un jove londinenc, en Sam, que decideix abandonar casa seva per allistar-se com a voluntari i lluitar per la República i contra el feixisme. Com ell, més de 50.000 voluntaris de 54 països van viatjar a l’Estat espanyol per enfrontar-se a les tropes de Franco, en uns combats on van morir-hi més de 15.000 brigadistes.

El setembre de 2013 es va estrenar a Barcelona una adaptació del musical al Teatre del Raval, on va gaudir d’un gran èxit de públic i crítica. Ara, els amants dels musicals podran veure la versió original en anglès subtitulada que es va representar a l’Arcola Theatre de Londres. Del 19 d’octubre al 9 de novembre.

TEATRE_BARCELONA_Goodbye_Barcelona_0

 

 

Escrit per
Mercè Rubià TWITTER

Periodista. Teatrera. Enamorant-me de la dansa i el circ. Advertència: Si la majoria de recomanacions tenen molts aplaudiments no és per falta de criteri (que potser també), sinó perquè prefereixo parlar de les obres que m’han agradat. Molt lluny de voler fer (o ser) crítica.

Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Enllaç copiat!