EFEMÈRIDE TEATRAL

La Perla 29 celebra 20 anys recuperant el seu primer espectacle

Oriol Broggi recupera a partir del 8 de febrer l'espectacle fundacional de la companyia: 'Els ulls de l’etern germà' de Stefan Zweig

Rubén Garcia Espelta

L’any 2002 La Perla 29 va estrenar el seu espectacle fundacional a l’antiga Sala Beckett de Gràcia: Els ulls de l’etern germà de Stefan Zweig, una adaptació d’un relat breu que explica la llegenda d’un guerrer que sense voler mata el seu germà. 20 anys després de la seva primera estrena la productora, liderada per Oriol Broggi, recupera l’espectacle per celebrar aquesta efemèride tan especial.

“Sempre haví volgut recuperar aquesta obra, sobretot per com va funcionar”, explica el director: “La Beckett ens va donar llibertat i l’oportunitat de poder aprendre i fer moltes coses”. El nou muntatge d’ Els ulls de l’etern germà, que es manté fidel a l’original, és un text que casa amb la manera que La Perla 29 entén el seu teatre amb un “contingut humanista i un plantejament senzill pel que fa a la posada en escena”.

De l’equip original es manté la direcció i una part del repartiment, Òscar Muñoz i Marc Serra, com a novetat s’uneix Xavier Ripoll, que substitueix a Bruno Oro. L’espectacle, que es podrà veure a partir del 8 de febrer al teatre de la Biblioteca, reflexiona sobre temes com la llibertat, la justícia o sobre els lligams i les conseqüències de les nostres accions.

Esperats retrobaments i celebracions del 20è aniversari

Amb aquesta estrena la Perla 29 dona el tret d’inici al seu 20è aniversari, on la programació regular anirà combinada amb un seguit d’activitats entre les quals destaquen al març el retrobament de tot el repartiment que va protagonitzar l’emblemàtic muntatge Incendis de Wajdi Mouawad, per rellegir l’obra amb públic o una acció amb la qual convidaran al teatre a tots els joves que facin 20 anys durant el 2023.

Més informació, imatges i entrades a:

Escrit per
Rubén Garcia Espelta TWITTER

Periodista i gestor cultural. Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!