La Kompanyia del Lliure i Agrupación Señor Serrano a la Biennale de Venècia

Redacció

Dels 13 espectacles que es podran veure a la 43a edició del Festival Internacional de Teatre de la Biennal de Venècia, dos seran catalans. Lluís Pasqual i La Kompanyia del Lliure hi porten la seva versió actualitzada de El caballero de Olmedo de Lope de Vega, mentre que la companyia barcelonina Agrupación Señor Serrano hi presenten el seu A House in Asia, que rebrà, a més a més, el lleó de plata a mans del director del Festival, el també català Àlex Rigola.

No seran els únics professionals del país que viatjaran a un dels festivals de teatre més importants. L’escenògraf Max Glaenzel i l’il·luminador Albert Faura oferiran de l’1 al 4 d’agost un workshop de disseny d’il·luminació per a professionals del sector. Lluís Pasqual, per la seva part, oferirà un taller centrat en l’obra de Txékhov i l’anàlisi del seu text a través de Les tres germanes i L’hort dels cirerers.

Pel Festival, que es durà a terme entre el 30 de juliol i el 9 d’agost, també hi passaran Thomas Ostermeier, Fabrice Murgia, Pascal Rambert, Romeo Castelucci o Milo Rau, que aquests dies presenta The Civil Wars al Festival Grec. També s’hi podrà veure El Régimen del pienso de La Zaranda, la companyia que obrirà la temporada 2015-16 del Teatre Romea de Barcelona amb el seu anterior muntatge, El grito en el cielo.

La Biennal de Venècia és una de les cites culturals més destacades d’Europa i una de les exposicions d’art més antigues del continent. A més de pavellons nacionals amb creacions artístiques de tota mena, la Biennal inclou seccions específicament dedicades a la dansa, la música, l’arquitectura, el cinema i el teatre.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!