Tot el que necessites per anar al teatre

La Jove Companyia del Teatre Nacional s'estrena amb 'El cantador'

31 març 2014
b

El TNC i l’Institut del Teatre han presentat la ITNC- Jove Companyia del Teatre Nacional que s’estrenarà del 2 al 13 d’abril a la Sala Tallers del Teatre Nacional de Catalunya amb l’espectacle El Cantador de Serafí Pitarra i Pau Bonyegues dirigit per Xicu Masó.

TEATRE_BARCELONA-presentacio_ITNC-teatre_nacional_catalunyaLa companyia anirà canviant cada any i estarà formada per una selecció d’alumnes recentment graduats de l’Institut del Teatre i que assajaran un text de l’epicentre patrimonial de la temporada del TNC. En aquest cas l’epicentre de la temporada és Serafí Pitarra. L’espectacle escollit es representarà al TNC i després farà gira arreu del territori.

El director del TNC, Xavier Albertí, ha assenyalat que la Jove Companyia del Teatre Nacional neix amb l’objectiu de ser “un instrument tècnic per accedir a les dificultats tècniques dels elements patrimonials” catalans. “Qualsevol cultura nacional que vol ser respectuosa amb el seu patrimoni ha de tenir unes eines precises educades i concretes per apropar-s’hi”, ha afegit. Albertí ha dit que era una eina important pel país i pel TNC.

Font: Diari ARA

 

 

Uneix-te gratis a Teatre Barcelona
Creant el teu usuari gaudiràs de sortejos i promocions, podràs valorar espectacles i deixar els teus comentaris, accedir al Calendari TB amb tota la programació i rebre el nostre newsletter setmanal amb tota l'activitat teatral de la ciutat de Barcelona.

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Escenes i Publics, SL. Finalidad: desarrollar su actividad comercial, cumplir las contrataciones realizadas por los usuarios y remitir comunicaciones comerciales personalizadas en base a un perfilado a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello). Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Escenes i Publics, SL y proveedores legitimados externos. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la agpd.es.