La Jove Companyia del Teatre Nacional s'estrena amb 'El cantador'

Redacció TeatreBarcelona

El TNC i l’Institut del Teatre han presentat la ITNC- Jove Companyia del Teatre Nacional que s’estrenarà del 2 al 13 d’abril a la Sala Tallers del Teatre Nacional de Catalunya amb l’espectacle El Cantador de Serafí Pitarra i Pau Bonyegues dirigit per Xicu Masó.

TEATRE_BARCELONA-presentacio_ITNC-teatre_nacional_catalunyaLa companyia anirà canviant cada any i estarà formada per una selecció d’alumnes recentment graduats de l’Institut del Teatre i que assajaran un text de l’epicentre patrimonial de la temporada del TNC. En aquest cas l’epicentre de la temporada és Serafí Pitarra. L’espectacle escollit es representarà al TNC i després farà gira arreu del territori.

El director del TNC, Xavier Albertí, ha assenyalat que la Jove Companyia del Teatre Nacional neix amb l’objectiu de ser “un instrument tècnic per accedir a les dificultats tècniques dels elements patrimonials” catalans. “Qualsevol cultura nacional que vol ser respectuosa amb el seu patrimoni ha de tenir unes eines precises educades i concretes per apropar-s’hi”, ha afegit. Albertí ha dit que era una eina important pel país i pel TNC.

Font: Diari ARA

 

 

Escrit per
Redacció TeatreBarcelona
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Enllaç copiat!