‘La Família Irreal’ aquesta nit a TV3

Comunicació

TV3 emetrà aquest dijous, a partir de les 22:35, l’obra de teatre musical La Familia Irreal, de Minoria Absoluta i Dagoll Dagom.

FAMILIA-IRREAL--647x231[1]

L’espectacle, que combina sàtira política amb números musicals, està escrit per Jordi Ventura i Joan Lluís Bozzo, amb la col·laboració dels guionistes de Minoria Absoluta Joan Rufas, Pau Escribano i Jaume Buixó.

Els personatges de la família reial del programa d’humor Polònia van estar al Teatre Victòria per representar una comèdia esbojarrada on la sàtira i la ironia es combinen amb números musicals. Un espectacle en el que podrem veure com se’n surt la nostra monarquia com una família real en una nova visió de les virtuts del sistema monàrquic.

La familia irreal, el musical és una comèdia musical per a tots els públics i tots els gustos: per als qui els agrada el teatre, per als seguidors del “Polònia” i pels fans dels números musicals. Estrenada el 8 de novembre de 2013, va ser vista per més de 75.000 espectadors al llarg de dues temporades.

.

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!