La Badabadoc obre les portes per donar a conèixer l’Eix Cultural Carrer Quevedo

Andreu Rami

Durant els propers 11 i 12 de gener, divendres i dissabte. La Badabadoc Teatre obre les seves portes al barri de Gràcia. Per això compta amb la col·laboració de l’espai també situat al carrer Quevedo: Monstera Estudi al número 12.

 

En aquestes jornades de portes obertes l’accés serà lliure i gratuït per a tots aquells que vulguin acostar-se a conèixer-la de primera mà. Els objectius d’aquesta edició són els de donar a conèixer al ciutadà l’existència de la sala de teatre, d’una gran polivalència com a espai creatiu, així com impulsar l’eix cultural i artístic del carrer Quevedo.

La inauguració de les jornades es realitzarà el divendres 11 de gener a les 19hs i comptarà amb les exposicions de Jordi Barenys (il·lustrador) i dels fotògrafs Arnau Ferrerons i Abel Cerdán (Monstera Estudi). La jornada finalitzarà amb el Music Live, de Èxta6, un dels grups revelació del 2017 Segons la revista Enderrock, espectacle a la gorra.

Els assistents a la jornada de dissabte, podran gaudir d’un Vermut musical a partir de les 12hs amenitzat per LLIURE, cantautor uruguaià que al costat de José Cacharro crea una atmosfera acústica, espectacle a la gorra.

A la tarda es podrà gaudir d’un taller de música per a nens a càrrec de EnsamblArte, amb la importància del conte com a recurs literari i un taller d’encaix vocal a càrrec de Cercle de Veus, que proposa un acostament a la veu com a instrument. Les activitats a La Badabadoc concloure amb el Music Live de Ricci nostra i Quinki, un actuacions musicals màgica que ens acompanyarà fent-nos volar, espectacle a la gorra.

JORNADA DE PORTES OBERTES LA BADABADOC TEATRE

Divendres 11 gener 2018

19hs – Inauguració.
Exposicions de Jordi Barenys, Arnau Ferrerons i Abel Cerdán
20: 30h – Music Live amb el grup Èxta6 (a la gorra)

Dissabte 12 de gener de 2018

12hs – Vermut Musical amb LLIURE i José Cacharro
17hs – Taller musical infantil a càrrec de EnsamblArte
18hs – Taller vocal a càrrec de Cercle de veus
19: 30h – Music Live Ricci nostra i Quinki (a la gorra)

La Badabadoc està al C / Quevedo 36, 08012 Barcelona, junt a la parada Joanic de la L4.

Articles relacionats

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Enllaç copiat!