La festa Kacu Mensi dóna el tret de sortida a la temporada familiar

Mercè Rubià

L’Associació de Professionals del Teatre Infantil i Familiar Kacu Mensi organitza la cuarta edició de la festa Kacu Mensi, l’espectacle per tal de celebrar l’inici de la temporada de teatre infantil i familiar de Barcelona. La festa se celebrarà el proper diumenge 25 de setembre al Teatre Poliorama.

La jornada començarà a les 10 del matí i oferirà tallers i activitats gratuïtes per a les famílies. Al punt del migdia es donarà inici a l’acte central de la festa on els assistents podran fer un tast d’alguns dels espectacles programats durant aquesta temporada als teatres de Barcelona i conèixer els seus protagonistes. La companyia Sgratta serà l’encarregada de presentar l’acte que s’allargarà fins les 13.30 i que comptarà amb altres companyies com Nets i Polits i DeParranda.

Bona part dels teatres de Barcelona (Atrium, CCCB, Centre Cívic Parc-Sandaru, Eixample Teatre, El Rei de la Màgia, Jove Teatre Regina, La Puntual, Poble Espanyol, Porta4, Romea, Sala Atrium, Sala Fènix, SAT!, Tatarantana, Teatre del Raval i Teatre Poliorama) participen a la festa, ja sigui oferint informació de la programació que tenen prevista per aquesta temporada, com amb una petita mostra sobre l’escenari d’alguns dels seus espectacles.

L’entrada a la festa Kacu Mensi l’espectacle és gratuïta. Les famílies que vulguin assistir hauran de reservar les entrades de manera anticipada a través del formulari d’inscripció que trobaran a la pàgina web de Kacu Mensi: www.kacumensi.cat

Escrit per
Mercè Rubià TWITTER

Periodista. Teatrera. Enamorant-me de la dansa i el circ. Advertència: Si la majoria de recomanacions tenen molts aplaudiments no és per falta de criteri (que potser també), sinó perquè prefereixo parlar de les obres que m’han agradat. Molt lluny de voler fer (o ser) crítica.

Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!