Juan Tamariz: “La màgia no ens fa oblidar la realitat; ens dóna força i il·lusió per a lluitar contra el que no ens agradi d’ella”

Redacció

Juan Tamariz presenta al Teatre Tívoli el seu nou espectacle Magia potagia y aún más. Acompanyat del seu mític sentit de l’humor, Tamariz ha explicat en roda de premsa que, aquesta vegada, promet “més màgia i misteri”. L’espectacle inclou números sorprenents com el “cochecito mágico autónomo” i alguns dels seus clàssics.

A més, el conegut mag ha preparat algunes sorpreses inèdites com, per exemple, un número en el qual demostrarà que pot predir el futur… o, com ell mateix explica: “el futur plusquamperfet”. En el show, l’acompanyaran la maga Consuelo Lorgia, el mag Alan i Manu Veda.

El muntatge va dirigit al públic adult tot i que també poden gaudir d’ell els més petits de la casa. Durant la representació, hi ha una gran participació activa dels espectadors (sempre que ells ho desitgin). “Intento treure del públic el nen petit que tots els adults porten a dins”, ha explicat.

Les aportacions de Tamariz a l’art i la història de la màgia el corroboren com un mestre del gènere. Als seus 75 anys, continua en actiu després d’una llarga trajectòria, d’haver actuat en un gran nombre de països i de ser un dels pocs mags que s’ha atrevit a fer màgia des de la ràdio, en un programa de Pablo Motos.

En referència a la pregunta sobre si la màgia serveix per evadir-nos de la vida que, moltes vegades, resulta trista i difícil, Tamariz ha contestat: “Penso que la màgia no ens fa oblidar la realitat sinó que ens dóna força, energia i il•lusió per a lluitar contra el que no ens agradi d’ella”.

Arxivat a
Articles relacionats

Quim Llisorgas: Més enllà dels límits

Un límit és un punt on s’acaba un territori o una capacitat, però de vegades  qui estableix on se situa aquest límit  pot tenir un criteri equivocat o limitat. Quan […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!