Tot el que necessites per anar al teatre

Juan Tamariz: Magia Potagia... y más!

Juan Tamariz: Magia Potagia... y más!

Les aportacions de Juan Tamariz a l’art i la història de la màgia el corroboren com un mestre del gènere. Ara el carismàtic mag renova el seu exitós espectacle Magia Potagia i amb el títol Magia Potagia… y más! presenta aquest nou show de màgia, misteri, alegria i meravelles sense fi, amb noves adivinacions, prediccions i transformacions totalment impossibles, amb sorprenents sorpreses inèdites, líriques i fascinants, històries màgiques, espiritisme misteriós i (potser) aterridor, els somnis (l’oníric) fets realitat, gràcies als seus màgics poders… a la seva gràcia, alegria que ens omplirà d’il·lusió, energia positiva, ganes de viure i aconseguir l’impossible.

També gaudirem de l’encant de la màgia de Consuelo Lorgia i els detalls del mag Alan. Fregar-se els ulls davant l’increïble, obrir la boca davant el sorprenent, riure, riure i riure davant el surrealisme. Si acompanyes a Juan Tamariz, la seva alegria i els seus increïbles ulls blaus entraràs con ell en l’arc de Sant Martí màgic, segur!

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Josep Oliva Sasé

    Dijous vam assistir a aquest nou espectacle que porta Juan Tamariz al Tivoli. Que Tamariz ha estat un mestre i un referent per a tots aquests mags que darrerament estan tenint tant èxit, està molt clar. Aquests, Blass, Lari, A. Díaz, porten uns espectacles carregats d’efectes, llums, so que els fan espectaculars. En canvi Tamariz manté el format que va crear fa més de 40 anys, un escenari buit amb una taula i dues cadires. Però la seva simpatia i els seus acudits encertadíssims fan un imant amb el públic que t’atrapa des del minut un. A part de les cartes, que és el seu fort, ens va fascinar amb uns magnífics números de mentalisme, esperitisme, transformacions etc. Compta amb la col·laboració de la maga colombiana Consuelo Lorgia que a més és la seva dona i el mag argentí Alan. L’inconvenient és que el Tivoli no és el lloc més adequat per gaudir plenament de Tamariz. El seu, la màgia de prop aquí es converteix en màgia de lluny i jo us asseguro que no sabia distingir si el que ensenyava era un sis d’espases o un quatre de bastos. A banda d’aquest però, si us agrada la màgia no us ho perdeu però imprescindible estar en les primeres files

    24/09/2016
Articles relacionats
Juan Tamariz: “La màgia no ens fa oblidar la realitat; ens dóna força i il·lusió per a lluitar contra el que no ens agradi d’ella”

Juan Tamariz: “La màgia no ens fa oblidar la realitat; ens dóna força i il·lusió per a lluitar contra el que no ens agradi d’ella”

13 març 2018

Juan Tamariz presenta al Teatre Tívoli el seu nou espectacle Magia potagia y aún más. Acompanyat del seu mític sentit de l’humor, Tamariz ha explicat en roda de premsa que, aquesta […]